Peter Gillis en zijn grote liefde Wendy laten er geen gras over groeien: ‘Ze zei ja!’

Peter Gillis is tot over zijn oren verliefd op Wendy van Hout en het moge duidelijk zijn dat de miljonair helemaal zeker is van zaak.

Hij en zijn nieuwe vriendinnetje hebben het zelfs al over trouwen gehad. ,,Ik heb al gepolst of Wendy wil trouwen en ze zei ja”, onthult Peter.

Bizarre onthulling over relatie van Peter Gillis: ‘allemaal bedacht voor de serie’

De twee zijn pas zo’n twee maandjes samen en al druk met het plannen van hun toekomst, binnenkort gaan ze dan ook al samenwonen.

Bizarre transformatie Peter Gillis: Niet normaal hij is bijna onherkenbaar!

,,Wendy zal na de zomer bij me intrekken en we gaan op zolder een werkruimte voor haar maken”, vertelt Peter in gesprek met weekblad Story.

,,Daarnaast zullen we veel in Spanje te vinden zijn, als onze agenda’s dat toelaten. Ik heb een nieuw penthouse in Spanje gekocht, met uitzicht op zee en drie slaapkamers, dan kunnen de kinderen van Wendy ook mee.”

Peter Gillis schiet uit zijn slof: ‘Als jij dit gaat uitzenden heb je een groot probleem’

Gisteren konden we in Massa is Kassa zien hoe Peter zijn liefje Wendy voorstelde aan zijn drie kinderen. Het gezicht van zijn dochter sprak boekdelen.

Peter Gillis op zijn best: Dit heeft hij te zeggen over bijzondere carriere van ex Nicol Kremers!

Naast samenwonen ziet Peter een huwelijk met Wendy ook wel zitten en de twee hebben het zelfs al over een huwelijk gehad.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

,,Ik kan me voorstellen dat, als het zo goed blijft gaan, ik haar ten huwelijk zou kunnen vragen. Ik heb al gepolst of Wendy wil trouwen en ze zei ja”, aldus Peter.

Neemt Peter Gillis wraak op zijn ex Nicolleke? Dit zegt toch wel heel veel!

Wendy vertelt tegen Story dat ze haar 17-jarige dochter en vier zoons van 19, 11, 9 en 4 jaar oud al voorgesteld heeft aan Peter.

,,Ze hadden meteen een leuke klik”, zegt Wendy. Komt er in de toekomst nog een kindje? ,,Er komt geen zesde kind meer bij”, antwoordt ze.

Verontrustende berichten over nieuwe liefde Peter Gillis: Dit is zorgwekkend!
Scroll naar boven