Peuter vertelt tegen zijn ouders dat hij iedere nacht met iemand praat via de babyfoon😲😱

Om je ukkie een beetje in de gaten te kunnen houden is een camera zeker een uitkomst. Het stel in dit verhaal dacht dat de Baby Monitor Camera in hun voordeel zou werken, echter bleek de realiteit anders.

Peuter vertelt tegen zijn ouders dat hij iedere nacht met iemand praat via de babyfoon😲😱 - Vrouwen Feitjes

Sarah en Jay waren in shock toen hun zoontje met het verhaal kwam dat hij iedere nacht met een vreemde in gesprek ging. Hun zoon werd via de camera bespiedt door een onbekende.

De ouders gingen op onderzoek uit en kwamen al snel tot de ontdekking dat de camera heel wat [email protected] met zich mee bracht. Wanneer Sarah op een gegeven moment de kamer van haar zoontje wil betreden hoort ze iemand zeggen: “Opstaan kleintje. Papa kijkt naar je.” Na enkele dagen hoorde Jay, “Er komt iemand”.

Peuter vertelt tegen zijn ouders dat hij iedere nacht met iemand praat via de babyfoon😲😱 - Vrouwen Feitjes

De angst bij de ouders sloeg om in regelrechte h0rror toen ze merkten dat de lens ’s nachts begon te draaien, alsof er iemand hen letterlijk op de voet volgde. Het stel nam contact op met de producent van de camera, Foscam. Deze kwam met de mededeling dat wellicht iemand het systeem, hun camera, gehackt had.

Over de auteur

Scroll naar boven