Peuter vertelt tegen zijn ouders dat hij iedere nacht met iemand praat via de babyfoon😲😱(1 minuut lezen)

Peuter vertelt tegen zijn ouders dat hij iedere nacht met iemand praat via de babyfoon😲😱(1 minuut lezen)

29 april 2022 Uit Door kya

Om je ukkie een beetje in de gaten te kunnen houden is een camera zeker een uitkomst. Het stel in dit verhaal dacht dat de Baby Monitor Camera in hun voordeel zou werken, echter bleek de realiteit anders.

Sarah en Jay waren in shock toen hun zoontje met het verhaal kwam dat hij iedere nacht met een vreemde in gesprek ging. Hun zoon werd via de camera bespiedt door een onbekende.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Leven van moeder Ruby is een h*l door uitkering: ‘Bij elkaar is het maar 2700 euro’😱😲

De ouders gingen op onderzoek uit en kwamen al snel tot de ontdekking dat de camera heel wat [email protected] met zich mee bracht. Wanneer Sarah op een gegeven moment de kamer van haar zoontje wil betreden hoort ze iemand zeggen: “Opstaan kleintje. Papa kijkt naar je.” Na enkele dagen hoorde Jay, “Er komt iemand”.

De angst bij de ouders sloeg om in regelrechte h0rror toen ze merkten dat de lens ’s nachts begon te draaien, alsof er iemand hen letterlijk op de voet volgde. Het stel nam contact op met de producent van de camera, Foscam. Deze kwam met de mededeling dat wellicht iemand het systeem, hun camera, gehackt had.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Man koopt dit veel verkochte product bij de IKEA: Eindigt met zeer genant probleem!😱😲