Populariteit Maxime Meiland daalt hard: ‘Er hangt een vervelend sfeertje om haar heen’

Volgens Luuk Ikink, presentator bij RTL Boulevard, neemt de populariteit van Maxime Meiland fors af. Hij zegt: “Er hangt natuurlijk ook een naar, vervelend sfeertje om haar heen nu,”.

Populariteit Maxime Meiland daalt hard'Er hangt een vervelend sfeertje om haar heen'

Hoewel Maxime nooit echt als een publieksfavoriet is beschouwd, lijkt haar populariteit vooral te dalen sinds ze betrokken raakte bij diverse controversiële beschuldigingen.

Enorm grote zorgen om Maxime Meiland ZE heeft vaak enorme huilbuien

In de BLVD Podcast beschrijft Ikink de situatie van de jongste telg van Martien en Erica als die van een influencer wiens cijfers dalen.

Maxime Meiland is aan het terugkrabbelen Er is duidelijk een fout gemaakt

“Als je naar de cijfers kijkt en de statistieken van haar Instagram, is Maxime Meiland bezig met een daling. Het staat in het rood, wordt er dan gezegd.”

Problemen stapelen zich op voor Maxime Meiland Het ziet er niet heel goed uit voor haar

Volgens Rob Goossens, collega van Ikink, komt de lopende smaadzaak waarin Maxime voor de rechter moet verschijnen wegens een ernstige misbrukbeschuldiging, haar reputatie niet ten goede.

Deze dame trekt de beerput over Maxime Meiland open Ik vind haar een duivel

“Dat zal vast meespelen. Ik denk wel ook dat het Maxime sowieso niet is gelukt om los te breken van de populariteit van haar vader.”

Leroy Molkenboer reageert op zeer lelijke opmerking die zijn vrouw Maxime krijgt

De stelling van Rob Goossens is dat Maxime nog steeds sterk afhankelijk is van de bekendheid van haar vader, Martien Meiland.

Erica en Martien met de handen in het haar hebben we nog niet binnen

Hij wijst op het mindere succes van het programma dat ze met haar zus deed over kinderkamers in vergelijking met ‘Chateau Meiland’.

De laatste jaren waren geen rozengeur en maneschijn voor Montana Wat moet je dan😱😥

“Als zij veel kijkers heeft, dan kun je er eigenlijk donder op zeggen dat Martien Meiland ook wel ergens in het shot staat.”

Martien Meiland doet grote onthulling Op zich valt het bij mij nog wel mee

Goossens zegt dat Maxime mogelijk te afhankelijk is geworden en dat haar carrière wellicht niet de gewenste richting op gaat.

Waar zit je verstand Maxime Meiland op vingers getikt door Veilig Verkeer Nederland

“De inkomsten lijken te stagneren, terwijl ze een enorm kostbaar huis heeft gekocht in de verwachting dat alles wel goed zou komen. Ik ben niet erg optimistisch meer over haar situatie.”

Hysterische Maxime Mieland over haar grootste angst dat risico durf ik echt niet aan

Rob suggereert in een discussie over wat Maxime nu zou moeten doen: “Ik zou zeker – en dat heeft ze al in gang gezet – dat kostbare huis verkopen en een meer bescheiden levensstijl aannemen.”

Maxime Meiland heeft medelijden met zichzelf Ik ben altijd de pispaal

Luuk is het eens met de opmerking: “Gewoon een normaal huis.” Terwijl Rob toevoegt: “Dan maar geen zwembad.” Luuk sluit af met: “Ja, haha, je moet toch wat.”

Maxime Meiland staat voor moeilijkste leuze in haar leven Moet het niet te laat zeggen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven