Prinses Beatrix doet opmerkelijke onthulling: ‘Ik wil het niet nog een keer meemaken’

Tijdens haar recente bezoek aan het zonnige Aruba deelde prinses Beatrix een opmerkelijke ervaring met een groep natuurliefhebbers in het Parke Nacional Arikok.

De prinses, die bekend staat om haar passie voor natuur, sprak enthousiast over haar interesse in papegaaien tijdens haar bezoek aan dit groene paradijs.

Met een glimlach verklaarde Beatrix: “Ik ben dol op papegaaien,” terwijl ze de kleurrijke vogels in de kooien bewonderde.

Zelfs vroeg ze of de vogels wel eens naar mensen happen, toonde ze een opvallende nieuwsgierigheid naar de papegaaien.

Over de bijtincidenten zei Beatrix, “Ik wil het niet nog een keer meemaken,” terwijl ze een persoonlijk verhaal deelde over een ervaring met haar eigen papegaai, die soms geneigd is te bijten.

Beatrix onthulde ook dat haar papegaai over enige verbale vaardigheden beschikt. Ze zei, “Hij kan bepaalde woorden zeggen en…”

Ze vertelde vol trots, “zelfs deuntjes fluiten.”

Haar interesse werd verder gewekt toen ze ontdekte dat papegaaien een intelligentie hebben die vergelijkbaar is met die van een 4-jarig kind. Dit feit boeide haar zichtbaar.

Beatrix’ bezoek aan Aruba en haar interactie met de papegaaien benadrukt haar blijvende liefde voor de natuur en haar nieuwsgierigheid naar de dierenwereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven