Rachel stopt met zwijgen en laat zich eenmalig uit over de ruzies met haar kinderen

In de documentaire “André Hazes: The Next Chapter” op Videoland onthult André Hazes de reden achter zijn breuk met moeder Rachel.

Rachel Hazes komt met grove boodschap Is dit een sneer aan zoonlief Andre

Hij maakt bekend dat dit verband houdt met een wijziging in zijn spaarrekening, die werd omgezet naar een gezamenlijke rekening waarvoor twee handtekeningen nodig zijn om geld op te nemen.

Niet normaal wat een geld Dit moet je betalen als André Hazes komt optreden op een feestje

Er ontstond onenigheid toen André beschuldigingen aan het adres van zijn moeder uitsprak over het betalen van geld om te voorkomen dat haar ‘verslaafde zoon’ (zoals hij door haar genoemd werd) geld zou komen eisen.

Behoorlijk grote domper voor Andre Hazes Bittere nasmaak voor zijn fans

Na lange tijd van stilzwijgen over dit onderwerp, spreekt Rachel Hazes zich nu uit en noemt ze haar kinderen leugenaars.

Andre openhartig over zus Roxeanne Dat zit gewoon in ons ergens heel diep verborgen

Story heeft in een exclusief gesprek met Rachel haar kant van het verhaal gehoord. Ze beweert: “Roxeanne en André Junior doen uitlatingen die gewoon niet waar zijn.”

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk dat wil hij wellicht niet riskeren

Ze voegt eraan toe: “Uit bescherming voor hen houd ik zo lang mogelijk mijn mond. Maar ik kan niet beloven dat ik dat nog lang zal volhouden…”

Rachel krijgt onverwachts steun Lief dat hij dat hardop durft te zeggen

Rachel uit haar frustratie over altijd als de boosdoener gezien te worden. Ze zegt: “Ze moeten altijd mij hebben. Ik krijg van iedereen de zwarte piet toegespeeld,”.

Broer wijlen Andre haalt hard uit naar Rachel Hij werd leeg getrokken daar zat zij niet mee

Zij voegt daaraan toe: “En dat terwijl beiden niet vertellen hoe het echt is gegaan. Ik heb geen moeite met de waarheid. Ik heb moeite met leugens!”

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil betaald zijn door de ene partij aan de andere

Rachel heeft toegegeven dat ze een van haar spaarrekeningen heeft laten omzetten naar een gezamenlijke rekening. Ze zei: “Er waren zoveel rekeningen, zowel zakelijk als privé.”

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk dat wil hij wellicht niet riskeren

Ze benadrukt dat ze zich nooit heeft bemoeid met de bankzaken van André. Ze zei: “Arjan Israël is na het overlijden van André de bewindvoerder van

Toen de kinderen volwassen werden, is hij weggegaan. Dit was het geval totdat ze allebei 25 jaar oud waren, waar Roxeanne en André toen mee instemden.

Vreemde actie van Andre Hazes in afwachting van waarschijnlijk de aankondiging van iets

Rachel legt uit dat deze maatregel ook te maken had met het gedrag van André. “Toen vertelden veel mensen mij al dat Junior op het verkeerde pad was en drugs gebruikte.”

Andre Hazes gaat flink door het stof Ik was op dat moment heel boos op jou

Rachel heeft de bewindvoerder gevraagd om mee te kijken vanwege de vele rekeningen en daardoor is de en/en-rekening ontstaan.

Rachel Hazes krijgt flinke kritiek Waarom er half uit hebben hangen

Ze legt uit dat haar acties bedoeld waren om haar zoon te beschermen, aangezien ze als moeder geld zou geven als haar kind erom vraagt.

Andre neemt geen blad meer voor de mond en toont geen genade Dat is ook gefilmd

”Tegen André had ik in zo’n situatie kunnen zeggen: Arjan houdt toezicht. Ik kan niet zomaar een betaling doen en het was dus uit bescherming. Voor iedereen.”

Andre Hazes krijgt keiharde commentaar en wordt uitgelachen Dit ziet er echt niet uit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven