Rachel wil problemen Roxeanne oplossen: ‘omdat we het anders lullig vonden voor haar’

In een onthullende sessie met het weekblad Story deelt Rachel Hazes haar gevoelens over de recente rechtszaak waarin haar dochter Roxeanne Hazes als getuige optrad, een verzoek geïnitieerd door Rachel zelf.

Onverwachte wending in Hazes rel Gooit Rachel nu haar eigen ruiten in

De zaak, die draaide om onbeantwoorde vragen betreffende financiële transacties na Rachel’s zelfm00rdpoging in 2017, bracht een golf van emoties met zich mee voor beide partijen.

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk dat wil hij wellicht niet riskeren

Rachel reflecteert op de intense ervaring, met name het moment in de rechtbank waar Roxeanne verklaarde dat ze, mede door de acties van haar moeder, een miskraam heeft gehad.

Roxeanne Hazes openhartig over emotioneel eten en haar bizarre verslaving aan dit product

Deze bewering raakte Rachel diep, temeer omdat medische professionals zoals verloskundigen aangeven dat miskramen typisch het gevolg zijn van chromosomale afwijkingen, niet van stress.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil betaald zijn door de ene partij aan de andere

Rachel: ‘Ik denk dat ze wordt gemanipuleerd.’ Roxeanne had tijdens de zitting verklaard dat haar inkomsten als artiest naar het bedrijf van haar moeder, Melvin Produkties, vloeiden, waarbij ze sprak over aanzienlijke bedragen maar zelf slechts een bescheiden salaris ontving.

Roxeanne Hazes voor het eerst openhartig over de strijd die ze voert tegen haar moeder

Rachel weerlegt deze beweringen door te wijzen op het beperkte aantal optredens en werk voor Roxeanne, ondanks de inspanningen om haar carrière te ondersteunen na Roxeanne’s deelname aan “So You Wanna Be a Popstar”.

Roxeanne Hazes haalt uit naar haar ouders vaak onveilig een geen kind gevoeld

‘Rox doet net of ze tonnen inbracht. Maar ze had amper optredens, ik kreeg voor haar heel weinig werk. In het begin trad Rox vrijwel alleen samen met junior op, omdat we het anders lullig vonden voor haar.’

Geschrokken Roxeanne Hazes deelt nare ervaring WTF is hier zojuist gebeurd

”Ze was een beetje bekend geraakt door So You Wanna Be a Popstarmaar eigenlijk ging Dré ermee vandoor.”

Roxeanne Hazes voor het eerst openhartig over de strijd die ze voert tegen haar moeder

”Rox kreeg een salaris, reed een auto, kocht kleding en had een telefoon van de zaak. Dat lieten haar inkomsten eigenlijk helemaal niet toe.”

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil betaald zijn door de ene partij aan de andere

Rachel betreurt de verwijdering tussen haar en Roxeanne en uit scepticisme over een mogelijke verzoening, gezien de diepgewortelde issues en uitgesproken woorden over de jaren heen.

Rachel Hazes komt met grove boodschap Is dit een sneer aan zoonlief Andre

Ze refereert aan Roxeanne’s uitspraken in het programma “Beste Zangers” over de periode na het 0verlijden van haar vader en de impact daarvan op hun relatie.

Rachel krijgt onverwachts steun Lief dat hij dat hardop durft te zeggen

”Als je in Beste Zangers vertelt dat je je moeder na het 0verlijden van je vader negen maanden hebt moeten missen, dat je tien jaar lang huilend het repertoire van je vader hebt gezongen… Nee, dat kan niet.” 

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil betaald zijn door de ene partij aan de andere

Ondanks de pijnlijke situatie en de schijnbaar onoverbrugbare kloof, benadrukt Rachel dat ze er altijd voor Roxeanne zal zijn in tijden van nood, trouw blijvend aan haar rol als moeder.

Rachel laat zich van haar slechtste kant zien door deze opmerking te maken over dochter

Ze erkent echter dat de hechte band die ze ooit deelden, waarschijnlijk nooit meer hersteld zal worden. ‘Als Rox me nu belt: Mam, ik heb een probleem, dan zal ik het voor haar oplossen. Ik blijf altijd haar moeder. Maar het wordt nooit meer zo hecht als het geweest is.’

Onverwachte wending in Hazes rel Gooit Rachel nu haar eigen ruiten in
Scroll naar boven