Robert ten Brink bezig met zijn afscheid: ‘Ik doe steeds een stapje terug’

Binnenkort zal het televisielandschap een bekend gezicht missen, want Robert ten Brink, bekend van het populaire programma “All You Need Is Love”, heeft aangekondigd dat hij geleidelijk minder op de voorgrond zal treden.

In een interview met Het Parool vertelde de 68-jarige Ten Brink: “Ik zet steeds een stapje terug.” Daaraan toevoegend zei hij:

“Ik hoef niet meer te voldoen aan de harde eis van vijf formats.”

“Per jaar”, vertelt hij. Hij merkt op dat het voor sommige collega’s moeilijk is om afscheid te nemen van de televisiewereld.

Hij heeft er persoonlijk geen problemen mee, zo vertelt hij. “Wanneer het is afgelopen, ga ik door met mijn echte leven.”

Ten Brink’s carrière in de televisiewereld is lang en gevarieerd. Hij begon als radio-dj in 1979 en stapte na twee jaar over naar televisie met het programma “Cijfers en Letters”.


De eerste presentator van “Lingo”, opgevolgd door succesvolle programma’s als “Lotto Weekend Miljonairs” en “Holland’s Got Talent”, was minder bekend.


Vooral bekend van “All You Need is Love” is hij, waar hij de bijnaam ‘Dr. Love’ aan te danken heeft.


De speciale kerstuitzending van het programma zal dit jaar weer schitteren, ondanks dat “All You Need is Love” al 31 jaar loopt, blijft Ten Brink enthousiast.


Ter afsluiting van het interview met Het Parool zegt hij: ”Het blijft hartstikke leuk om te doen. We maken het iedere keer met dezelfde mensen, het is ons jaarlijkse feestje”.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven