Sieneke openhartig over het ontvangen kritiek: ‘Dat had helemaal verkeerd kunnen aflopen’

Zangeres Sieneke vertelde onlangs in Beau Monde openhartig dat ze niet had verwacht zoveel kritiek te ontvangen na haar optreden op het Eurovisie Songfestival in 2010.

“Toen ik als winnaar uit de bus kwam, was ik in eerste instantie helemaal in de gloria. Waar ik niet op had gerekend, was dat er zoveel kritiek op mijn deelname zou zijn,” vertelt Sieneke.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws

“Maar de kritiek die ik kreeg had helemaal verkeerd kunnen aflopen,” zegt ze.De zangeres deelde dat de meningen van mensen veel verder gingen dan alleen over de muziek. Ze werden ook geuit over haar uiterlijk, haar kleding en haar kapsel. “Ik weet nog dat ik ergens las dat ik te oubollig en te nietszeggend was. Het ging eigenlijk helemaal nergens over, als je er goed over nadenkt,” aldus de zangeres. De kritiek deed een hoop met haar, vertelt ze in het interview. “Het is nooit leuk om kritiek te krijgen, zeker niet als je nog in een

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws

”The post Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws appeared first on Lekker Dan.” “

Hoe dan ook, je bevindt je in een fase van je leven waarin je zelf ook nog niet alles precies weet.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws

Het had heel anders kunnen aflopen, net zoals bij Joan Franka. Zij heeft openlijk gesproken over hoe traumatisch haar ervaring op het Songfestival voor haar was.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws

Ondanks alles is ze blij dat ze aan het Songfestival heeft deelgenomen. Haar deelname markeerde dan ook het begin van ‘een carrière die ik dertien jaar later nog steeds heb’.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws

De zangeres zegt dat ze zo enthousiast en blij was met de kans die ze kreeg, dat ze niet echt stilstond bij de mening van andere mensen.

Frans Bauer heeft geen zin in idee Sieneke Dat is niet iets wat ik graag zou willen doen

Ze zegt dat ze helemaal niet doorhad wat voor groot evenement het Eurovisie Songfestival is en er dus heel nuchter mee omging.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven