Steenrijk, Straatarm: arme gezinnen mogen huis niet opruimen van productie?😲😱(2 minuten lezen)

Steenrijk, Straatarm: arme gezinnen mogen huis niet opruimen van productie?😲😱(2 minuten lezen)

19 mei 2022 Uit Door kya

In het programma Steenrijk, Straatarm ruilt een rijk gezin voor een week met het leven van een arm gezin. Het schijnt nu dat een groot gedeelte in scene is gezet.

Naar verluidt zou het geld dat het arme gezin te besteden krijgt als het de plek van het rijke gezin inneemt, afkomen van de productie en dus helemaal niet van het rijke gezin.

Volgens de geruchten bepaalt de productie de gehele planning van beide gezinnen. Zo beslist de productie waar het arme gezin gaar winkelen en zegt de productie hoeveel geld ze moeten uitgeven.

Als het arme gezin bij thuisbezorgd gaat bestellen mogen ze niet voor minder dan 100 euro aan eten bestellen.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Haren gaan recht overeind staan als Miranda wordt gebeld door kleuterjuf: β€˜Niet schrikkenβ€™πŸ˜±πŸ˜²

De zogenaamde uitjes naar een spa of beautysalon schijnt ook allemaal in scene gezet te worden. Meestal blijven ze er maar 10 minuten en wordt alles gefilmd en zodra het erop staat vertrekken ze weer.

Ook zou het niet gaan om een week wisselen van elkaars leven. Alles wordt in een weekend opgenomen en daarna is het alweer afgelopen.

Verder klaagde een aantal arme gezinnen dat ze ook hun huis van de productie niet mochten opruimen voordat het rijke gezin er een kijkje kwam nemen.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Onze handen vertellen meer dan we denken: Dit vertelt de pink over jou als persoon!πŸ˜ŠπŸ€”