Stoppen slaan door bij moeder nadat dochter bij buren heeft geslapen: ‘Te gek voor woorden!’

Een heftige reactie van een Britse moeder op het Reddit-forum: haar 11-jarige dochter kwam thuis na een logeerpartij bij de buren met maar liefst 10 nieuwe piercings.

De moeder beschuldigt het buurmeisje ervan haar dochter tot deze actie te hebben aangezet. Vol frustratie deelt de moeder haar verhaal:

“We kennen hen al jaren en ze hebben een dochter van 13. Van de week vroeg mijn dochter of ze een nachtje bij de buren mocht slapen en dat vond ik prima. Maar de volgende dag kwam ze thuis met 10 piercings.”


Haar dochter had volgens haar zeven piercings in haar linkeroor en drie in haar rechteroor. “Ik vind het te gek voor woorden,” zegt ze.


Naar verluidt heeft de moeder onmiddellijk de confrontatie gezocht met de buurvrouw, die uitlegde dat haar dochter twee oudere vriendinnen van 14 en 15 jaar had uitgenodigd en dat ze de avond in een slaapkamer doorbrachten.


“Mijn meisje is compleet verminkt. Ze hebben het gewoon.”

De moeder heeft verklaard dat ze zich veel zorgen maakt over de hygiëne en daarom ervoor zal zorgen dat alle piercings eruit gaan: “Dit pik ik niet,”

Zij heeft ook haar zorgen geuit over de invloed van de oudere meisjes op haar dochter: “Wat ik nog schokkender vind, is dat mijn dochter beïnvloed is door oudere meisjes en dat mijn buren het allemaal wel best schijnen te vinden.

Een meisje van 11 is te jong om zelfstandig na te denken en kan later veel spijt krijgen van beslissingen. Ik wil mijn buren nooit meer zien.


Bij de moeder heeft dit incident duidelijk voor veel ophef gezorgd. Zij maakt zich zorgen over de invloed van leeftijdsgenoten en de gevolgen van impulsieve beslissingen op jonge leeftijd.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven