Tino Martin krijgt lelijke sneer van collega: ‘Ik drink nu een borrel’

Tijdens het recente optreden van Tino Martin op het Mega Piraten Festijn in Arnhem deden opnieuw geruchten de ronde over overmatig drankgebruik door de zanger.

Bizar verhaal over Tino Martin die aangetroffen is aan kant snelweg Stonk erg naar de drank
optreden

Volgens verschillende toeschouwers en volgers van Juicechannel leek Martin onder invloed te zijn. Een volger beschreef het optreden als:

Zanger Tino Martin belazerd zijn fans Dat is niet zo netjes natuurlijk

“Dit weekend was Tino Martin weer flink aangeschoten tijdens zijn optreden op het Mega Piraten Festijn in Arnhem”, werd gemeld. Ze voegden toe:

Verbazingwekkend Medewerker theater doet boekje open over Tino Martin en zijn management

“Hij stond alleen maar te schreeuwen in de microfoon. Gelukkig kwam Mart Hoogkamer na één nummer naast hem staan en redde de show.”

Video Eerste optreden van Mart Hoogkamer na rustperiode loopt dramatisch af

Ook andere aanwezigen merkten op dat het optreden van Martin niet naar behoren was. Zo zei een andere persoon:

Tino Martin zorgt voor grote verbazing bij fans Publiek stond erg raar te kijken

“Hij vergat ook zijn eigen teksten”. Gerard Joling, die ook aanwezig was, maakte een opmerking die leek te verwijzen naar de toestand van Martin:

Gerard Joling krijgt scherpe kritiek Een engnek die uit ons landje moet verdwijnen

“Tijdens zijn optreden maakte Gerard Joling de opmerking: ‘Ik drink nu een borrel in plaats van sommige collega’s die dat vóór het optreden doen’.”

Gerard Joling is op dreef en haalt uit Kijk naar zijn ogen die staan heel wazig

Deze situatie is niet nieuw voor Tino Martin, die in zijn documentaire toegaf: “Ik heb me wel twaalf keer gestoten.” Ondanks deze erkenning lijkt Martin moeite te hebben om zijn gedrag te veranderen.

Tino Martin bereikt dieptepunt Zanger verknalt het compleet tijdens concert Ahoy

Er werd vorige maand een soortgelijk voorval gerapporteerd door Juicechannel, waarbij werd gezegd:  “Gisterenavond was het weer zo ver bij Tino”. Een bijgevoegd filmpje toonde Martin die de helft van zijn nummer meezong, maar niet zuiver.

Tino Martin zorgt voor grote verbazing bij fans Publiek stond erg raar te kijken

Een volger uitte zijn bezorgdheid door te zeggen:  “Heel sneu dat zijn management niet ingrijpt. Dit kan echt niet… Niet voor hemzelf en niet voor degene die hier naar komt kijken.”

Een reeks van incidenten heeft onlangs de aandacht getrokken naar zanger Tino Martin. Zo raakte hij onlangs zijn stem kwijt tijdens een optreden, om vervolgens een onsamenhangende boodschap te posten waarin hij beweerde dat “de muziek hem boekt.”

Tino Martin zorgt voor grote verbazing bij fans Publiek stond erg raar te kijken

Dit aaneenschakelen van incidenten doet serieuze vragen rijzen omtrent de professionele toekomst van Tino Martin en de invloed van zijn gedrag op zowel zijn carrière als zijn fans.

Bizar verhaal over Tino Martin die aangetroffen is aan kant snelweg Stonk erg naar de drank

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven