Niet normaal meer! Dit gaat een toegangskaart voor de Efteling in 2024 kosten!

De Efteling, een beroemd attractiepark dat geliefd is bij zowel jong als oud, staat bekend als het grootste attractiepark in de Benelux als het gaat om bezoekersaantallen en oppervlakte.

Het park behoort ook tot de topattracties van Europa en heeft in 2020 zelfs bekende parken zoals Disneyland Parijs en Europa-Park overtroffen qua bezoekersaantallen.

Hierdoor is de Efteling het meest bezochte attractiepark van Europa geworden. Om haar reputatie te behouden en verder te groeien, investeert de Efteling in het verbeteren van de attracties en het uitbreiden van de bezoekerservaring. Dit heeft echter invloed op de prijs van de toegangskaarten voor het park.

Het park vereist aanzienlijke investeringen voor onderhoud, vernieuwing en uitbreiding, wat de prijs van toegangskaarten heeft beïnvloed vanwege stijgende energieprijzen, hogere salarissen en toegenomen materiaalkosten over de jaren heen. Dit heeft geleid tot aanzienlijke prijsstijgingen voor een bezoek aan het iconische park.

Volgens een recente aankondiging van Looopings zullen de prijzen voor 2024 verder stijgen. Voor het eerst zal de toegangsprijs de grens van 50 euro overschrijden.

De flexibele entreebewijzen zullen met 6 procent toenemen, van 48 euro naar 51 euro. Dit nieuwe tarief zal gelden voor het hoogseizoen, namelijk de maanden juli en augustus. Ook de goedkopere kaartjes zullen in prijs stijgen.


In de Achterhoek worden interessante initiatieven genomen om te concurreren met het populaire Brabantse park.

Dit duidt op een groeiende trend in de pretparkindustrie, waar regionale parken stappen zetten om te concurreren met de grote spelers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven