Opmerkelijke transformatie: Fulvia laat meer dan honderd operaties uitvoeren!

Een opmerkelijke transformatie heeft plaatsgevonden bij Fulvio, die nu bekend staat als Fulvia. Het duurde 15 jaar en betrof maar liefst 150 operaties.

Fulvia, nu 56 jaar oud, kwam op vijftienjarige leeftijd tot het besef dat ze eigenlijk een vrouw was. Echter, pas op 40-jarige leeftijd nam ze de beslissing om de transitie te ondergaan.

Voorafgaand aan haar indrukwekkende transformatie leefde Fulvia als een stereotiepe macho man.


Een Amerikaanse 4×4 besturend en genietend van bier, deed ze haar best om als macho over te komen, alles in een poging om haar ware identiteit te onderdrukken.


Uiteindelijk werd de last hiervan haar te zwaar en besloot ze toch om haar ware ik te omarmen.


Dit deelde ze met haar partner Marisa, dieNa aanvankelijk moeite te hebben gehad met de verandering, kwam ze uiteindelijk tot het besef dat Fulvia’s innerlijke zelf belangrijker is dan haar uiterlijke verschijning.

Tegenwoordig leven ze samen als zussen. Ondanks het feit dat Fulvia in een ondersteunende omgeving leeft, was niet iedereen in haar familie even begripvol.

Uit een religieuze familie afkomstig, hebben haar ouders de keuzes die ze heeft gemaakt niet geaccepteerd. Haar broers daarentegen hebben Fulvia wel geaccepteerd zoals ze is.


Nadat ze aanvankelijk probeerden haar van gedachten te veranderen, begonnen ze haar te steunen toen ze zagen hoe vastberaden ze was.


De kosten van Fulvia’s 150 operaties bedragen ongeveer €80.000,-, een aanzienlijk bedrag. Ze voelt zich echter nog steeds niet volledig tevreden met zichzelf.


Fulvia is vastbesloten om volledig tevreden te zijn met zichzelf.De vrouw is momenteel bezig met het ondergaan van meerdere ingrepen om uiteindelijk te worden wie ze altijd heeft willen zijn. Dit omvat ook de wens om haar mannelijke geslachtsdeel te veranderen.

Afbeelding:

Op dit moment ondergaat ze nog steeds een proces van transformatie naar haar ideale zelf. Er is nog meer werk te verrichten om haar gewenste uiterlijk te bereiken.

Video-embed:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven