Man gaat trouwen met transvrouw: ‘Ik ben geen homo, ik val op vrouwen’

Liefde is een uniek en krachtig fenomeen in al zijn vormen en variaties. Jesse en Cassidy’s verhaal illustreert dit prachtig.

Hun romantiek begon met een wederzijdse fysieke aantrekkingskracht, die zich snel verdiepte tot iets veel groters. Het was liefde op het eerste gezicht, iets dat vaak onverwacht en onweerstaanbaar is.

Toen Jesse Cassidy op Instagram zag, voelde hij zich meteen tot haar aangetrokken en nam het initiatief om haar een bericht te sturen.Stuur een bericht om te antwoorden.

Cassidy reageerde direct positief op Jesse, die haar ook aantrekkelijk vond, en al snel bloeide er iets moois tussen hen.

In hun vroege gesprekken onthulde Cassidy aan Jesse dat ze een transvrouw is, wat betekent dat ze geboren is als man maar zich heeft laten transformeren tot vrouw.


Jesse zag het niet als afschrikwekkend, integendeel, hij zag het als een kans om samen een unieke relatie op te bouwen.


Cassidy deelt dat ze als transvrouw vaak te maken krijgt met haatberichten, vooral uit religieuze hoeken. Ze krijgt opmerkingen als: “Meneer, lippenstift en hakken zorgen er niet voor dat je een vrouw bent.”

”Het is onmogelijk om chromosomen te veranderen. Je bent gewoon een onzeker mannetje dat zijn eigen lichaam niet accepteert. Blijf maar lekker in je eigen fantasiewereldje leven,”

Deze negatieve opmerkingen raken Cassidy, maar ze is er inmiddels aan gewend. Jesse daarentegen, begint ook te maken te krijgen met dergelijke berichten.


Er zijn mensen die beweren dat hij homoseksueel is vanwege zijn relatie met een transvrouw. Zelfs zijn familie en vrienden hebben hem dit label opgeplakt.


Op het moment dat hij zijn deelname aan het programma ‘Love don’t judge’ aan zijn vader onthulde, reageerde zijn vader boos: “Nu zal de hele wereld weten dat mijn zoon homo is.”

Niettemin benadrukt Jesse dat hij niet homoseksueel is. Hij voelt zich aangetrokken tot vrouwen en vindt Cassidy meer dan vrouwelijk genoeg.


De reden waarom mensen dit niet kunnen zien begrijpt hij niet, ondanks het feit dat Cassidy alle fysieke kenmerken van een vrouw heeft.


Hun liefdesverhaal toont aan dat liefde geen grenzen kent en zich niets aantrekt van vooroordelen of stereotypen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven