Meerdere mensen doen boekje open over Trijntje Oosterhuis: ‘Ze werd wat hysterisch’

Recent was de beroemde Nederlandse zangeres Trijntje Oosterhuis betrokken bij een incident tijdens het winkelen dat veel aandacht heeft getrokken.

Winkelmedewerkers over Trijntje Oosterhuis alsof ze me een mep wilde verkopen

Een bericht op Juicechannel legt uit dat ze boos werd toen ze geen toestemming kreeg om een toilet in een winkel te gebruiken. Een voormalige winkelmedewerker herinnert zich het incident als volgt:

Winkelmedewerkers over Trijntje Oosterhuis alsof ze me een mep wilde verkopen'

Volgens een bron heeft Trijntje jaren geleden een winkelmedewerker uitgescholden omdat ze niet mocht gebruikmaken van het toilet in de winkel waar de medewerker werkte. De bron beweert dat Trijntje zei: “Weet je wel wie ik ben?”

Winkelmedewerkers over Trijntje Oosterhuis alsof ze me een mep wilde verkopen'

Deze ervaring is volgens een andere winkelmedewerker geen uitzondering. Ook hij beschrijft een soortgelijke confrontatie met Oosterhuis.

Winkelmedewerkers over Trijntje Oosterhuis alsof ze me een mep wilde verkopen

Volgens de bron aan het juicekanaal “Mevrouw moest naar het toilet, maar die hadden wij natuurlijk alleen voor het personeel.”

Winkelmedewerkers over Trijntje Oosterhuis alsof ze me een mep wilde verkopen

“Ze wilde een discussie beginnen, werd wat hysterisch en zei inderdaad: ‘Weet je wel wie ik ben?’ Ik kreeg een blik alsof ze me een mep wilde verkopen, maar ze liep uiteindelijk weg.”

Winkelmedewerkers over Trijntje Oosterhuis alsof ze me een mep wilde verkopen

Een andere bron beweert dat de houding van Trijntje afhangt van of de camera’s aan of uit staan. Tijdens een optreden voor het Longfonds zou ze alleen vriendelijk zijn geweest wanneer ze werd gefilmd.

Winkelmedewerkers over Trijntje Oosterhuis alsof ze me een mep wilde verkopen

“Als de camera aan stond, deed ze heel vrolijk mee. Maar zodra deze uit stond, stond ze in de coulissen met een chagrijnig hoofd op haar telefoon te mokken,” deelt de bron.

Er is een ander perspectief op het publieke imago van Trijntje Oosterhuis te zien in deze verhalen, waarbij haar gedrag buiten de schijnwerpers in twijfel wordt getrokken. Winkelmedewerkers over Trijntje Oosterhuis alsof ze me een mep wilde verkopen Winkelmedewerkers over Trijntje Oosterhuis alsof ze me een mep wilde verkopen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven