Vrouw wil graag twee kinderen van haar 61 jaar oudere man: ‘Hij is mijn baby’

Toen de 24-jarige Miracle Pogue uit Starkville, Mississippi, VS, in het huwelijksbootje stapte met Charles Pogue, die 61 jaar ouder is, was leeftijd voor haar geen issue.

Vrouw wil graag twee kinderen van haar 61 jaar oudere man Hij is mijn baby

De voormalige makelaar en gepensioneerde Charles ontmoette zijn jonge geliefde in 2019 in een wasserette, waarna hun vriendschap begon.

In februari 2020 deed Charles Miracle uiteindelijk een huwelijksaanzoek.

Na het uiten van zijn gevoelens voor haar, zijn ze in juli 2022 getrouwd.

Miracle heeft haar wens uitgesproken om twee kinderen met hem te krijgen, in de hoop een nieuwe generatie te verwelkomen voor de tachtigjarige die momenteel geen kinderen heeft.

In een interview dat is gepubliceerd door Daily Mail, onthulde Miracle, die van Nigeriaanse afkomst is, dat toen hun vriendschap begon, ze wist dat hij ouder was, maar niet zijn exacte leeftijd op dat moment kende.


Na te hebben vernomen wat zijn precieze leeftijd was, besefte de verpleegster dat ze al een paar maanden gevoelens voor hem had.


”Toen ik me realiseerde dat ik te diep betrokken was, was het al een paar maanden geleden en had ik al gevoelens voor hem. Hij was mijn baby en hij zou niet weggaan.”


”Toen raakte ik in gesprek.Toen we elkaars geboortedatum vroegen, antwoordde hij dat hij in 1937 was geboren.

Ik heb nooit zijn leeftijd gevraagd, we wilden gewoon zien hoe het ging. Het maakt me niet uit of hij 100 of 55 is,

ik vind hem leuk zoals hij is. Ik dacht dat hij misschien 60 of 70 was omdat hij er zo goed uitziet. Hij is altijd actief en energiek…”

Tijdens een interview vertelde de jongedame dat haar moeder, Tamika Phillips (45 jaar), en opa, Joe Brown (72 jaar), hun relatie vanaf het begin steunden, nadat ze hadden gezien hoe gelukkig Charles haar maakte.

Het was echter moeilijk om haar vader, Kareem Phillips (47 jaar), te overtuigen. Naast het feit dat mensen hen in het openbaar vaak verwarren met een vader en dochter, krijgt Miracle ook te maken met negatieve aandacht van trollen. Ze staat bekend als @mnigeria98 op TikTok.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven