Uitdaging voor de kerstman: Vader deelt hilarisch verlanglijstje van zijn zoontje!

Kinderen kijken reikhalzend uit naar december, met zowel de komst van Sinterklaas als Kerstmis in het verschiet.

De feestdagen bieden kinderen de mogelijkheid om twee keer iets bijzonders te vragen, iets waar ze het hele jaar plezier van kunnen hebben.

Dit vereist zorgvuldige planning en het overwegen van hun meest dringende behoeften en wensen. Ondanks hun verjaardag blijven Sinterklaas en Kerstmis de absolute hoogtepunten.

In deze tijd spelen speelgoedwinkels handig in op het seizoen met hun uitgebreide speelgoedcatalogi en online advertenties.

Gratis boeken die normaal gesproken in een boekwinkel veel zouden kosten, belanden nu gratis op de deurmat om kinderen te helpen bij het maken van hun belangrijke keuzes.

Hoewel de tijden zijn veranderd en de wereld meer online georiënteerd is dan ooit tevoren, is de impact van deze ontwikkeling duidelijk merkbaar.Hoewel speelgoedboeken nog steeds populair zijn, is het niet voor elk kind meer toegankelijk.


Winkels als Intertoys of Bart Smit (als die nog bestaan) hebben slechts een beperkt aanbod in hun catalogi. Vaak moeten kinderen en hun ouders online zoeken voor specifieke wensen.


Het kan moeilijk zijn om het perfecte cadeau online te vinden en dan komt de vraag: hoe laat je dit aan de Kerstman weten? Hij ontvangt immers brieven, geen e-mails.


Voor het overbrengen van je online vondsten aan de Kerstman is creativiteit vereist. Jalil zorgt er bijvoorbeeld voor dat zijn wensen duidelijk worden overgebracht en laat niets aan het toeval over!


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven