Peter Gillis krijgt het advies om al zijn bezittingen te verkopen: ‘Klaar is klaar’

Peter Gillis, bekend als de eigenaar van diverse vakantieparken en natuurlijk van de serie Massa is Kassa, heeft onlangs slecht nieuws ontvangen.

Zijn park Prinsenmeer moet onmiddellijk sluiten omdat hij niet geslaagd is voor de Bibob-toets, een evaluatie die beoordeelt of een onderneming mogelijk voor criminele activiteiten wordt gebruikt.

Video vanaf vakantiepark Prinsenmeer zorgt voor rillingen Dit zet mensen aan het denken

Deze ontwikkeling brengtEr zijn ook nog zeven andere parken van Gillis die in gevaar zijn, wat voor hem een grote financiële tegenslag zou betekenen.

Peter Gillis reageert op nieuw bizar gerucht dan is dat zeker niet aan de orde

Zijn vriendin Wendy steunt hem in deze moeilijke tijd met de woorden: “Heel soms valt er even een stilte… Mijn lieve partner, een man die altijd maar doorvecht voor iedereen, zelfs met de spreekwoordelijke messen nog in zijn rug.”

Tortelduifjes Peter Gillis en Wendy van Hout onder vuur Triest heel triestDe ongeloof en dat is wat er heerst! Jij bent ijzersterk en je weet altijd je rug weer recht te houden. Dat maakt mij zo onwijs trots. Waar deuren sluiten, zullen er andere weer opengaan!”

Bizarre onthulling over relatie van Peter Gillis allemaal bedacht voor de serie

Veel volgers leven mee met Peter en adviseren hem zijn bezittingen te verkopen en te genieten van het leven, zoals in Spanje:

Bizarre transformatie Peter Gillis Niet normaal hij is bijna onherkenbaar

“Verkoop gewoon alles en ga leven als een“God in Frankrijk, maar dan in Spanje!” werd door een andere volger gevolgd met de suggestie:

Peter Gillis doet bizarre bekentenis Wat heel veel mensen niet weten

“Alles verkopen inclusief het kasteel en het huis. Het is veel mooier om met een anonieme camper op pad te gaan en te genieten van het leven. Want dit is geen leven, hoe groot, sterk, breed of lang je ook bent.”

De wonderen zijn de wereld nog niet uit Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

“Je schouders kunnen veel dragen, maar we zijn geen

Klaar met robots en op een gegeven moment. Het is tijd om normaal te leven zonder pakken papier, advocaten, juristen, adviseurs. Nee, klaar is klaar!

De wonderen zijn de wereld nog niet uit Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

Nu Peter 61 is, wordt een vervroegd pensioen als een realistische optie gezien. Met het sluiten van Prinsenmeer lijkt ook het einde van ‘Massa is Kassa’ in zicht te zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven