Verschrikkelijk: Man plundert rekening van zijn ouders en doen het ondenkbare!

Het vertrouwen in familie wordt vaak als vanzelfsprekend beschouwd, aangezien zij normaal gesproken degenen zijn die ons steunen in goede en slechte tijden.

Helaas wordt dit vertrouwen soms geschonden, zoals in een recente zaak in Engeland waar een echtpaar werd veroordeeld voor grootschalige uitgaven van het geld van de ouders van de man.

Volgens een rapport van de Britse krant Mirror, beheerde de zoon de financiën van zijn behoorlijk op leeftijd zijnde ouders.

Nadat zijn bejaarde ouders hem om hulp hadden gevraagd omdat ze niet langer in staat waren om hun eigen bankzaken te beheren, nam de zoon deze verantwoordelijkheid op zich.

Hij zorgde ervoor dat belangrijke uitgaven, zoals rekeningen, op tijd werden betaald.

Echter, in plaats van het geld verstandig te beheren, besteedde de zoon en zijn vrouw het aan exorbitante luxe.


Onder andere gaven ze aanzienlijke bedragen uit aan all-inclusive vakanties, luxe hotels, eten, Chanel-handtassen en kostbare juwelen tot een bedrag van £117.000.


Ze genoten van een veertiendaagse reis naar Jamaica en Cabo Verde, renoveerden hun keuken en de vrouw onderging zelfs een tandheelkundige ingreep die £9.000 kostte.


Bovendien verkochten ze het huis van de ouders voor aanzienlijk minder dan de gevraagde prijs, en staken ze de opbrengst rechtstreeks in hun eigen zakken.

Met hun weelderige levensstijl pochten ze op sociale media, maar de ouders bleven uiteindelijk achter met slechts een paar centen op hun bankrekeningen.

Het echtpaar werd veroordeeld voor ernstige fraude, misbruik van positie en het witwassen van geld, en kreeg een gevangenisstraf van zes jaar, zoals gemeld door de Mirror.

Sinds deze verraderlijke daden heeft het leven van de bejaarde ouders een grote impact ondervonden. De moeder is overleden en de vader is nu alleen achtergebleven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven