Leuke verzorgingsbehandelingen om een spa-dag na te bootsen voor thuis.

Heb je heerlijk een vrije dag en geen zin om de deur uit te gaan, dan is het wellicht een idee om jezelf eens flink in de watten te leggen. Het is mogelijk om lekker thuis een spa-dag te organiseren voor jezelf, denk hierbij aan een gezichtsbehandeling of een heerlijke hoofdmassage. Hieronder hebben we een aantal leuke en eenvoudige tips om een mini spa-dag thuis uit te voeren.

Leuke verzorgingsbehandelingen om een spa-dag na te bootsen voor thuis 💆‍♀️🧘‍♀️ - Vrouwen Feitjes

Gezichtsmasker

Een gezichtsmasker kost slechts een paar minuten van je tijd en is een voedingsbron voor je huid. Er zijn ontelbaar veel soorten gezichtsmaskers, denk hierbij aan het masker dat je via een kwast moet aanbrengen of een sheet masker. Een sheetmasker gaat nog sneller daar je in dit geval alleen een vel over je gezicht hoeft te plaatsen.

Manicure

We kunnen natuurlijk een bezoek brengen aan een professionele nagelstyliste, echter is het ook niet verkeerd om zelf eens wat tijd en aandacht aan je nagels te besteden. Duw je nagelriem terug met een nagelriemverzorger, ontvet je nagels en lak vervolgens je nagels in een mooie kleur.

Voetenbadje

We vergeten het vaak, maar het is ontzettend belangrijk om ook onze voeten goed te verzorgen, dit daar we er veel op lopen. Hoe fijn is het om je voeten heerlijk te laten weken in een badje gevuld met lauwwarm water. Voor dat beetje extra kun je een aantal druppels amandelolie toevoegen aan het water, dit zorgt namelijk voor extra zachte voetjes. Ben je klaar met het voetenbadje? Verzorg je voeten daarna met een voetencrème.

Nemen van een bad

Mocht je een bad hebben thuis, vul deze dan heerlijk met warm water en voeg jouw favoriete bruisbal of badzeep toe. Laat het badkamerlicht uit en steek een heerlijke geurkaars aan. Voor optimale ontspanning kun je ontspannende muziek aanzetten.

Rugmassagekussen

Tegenwoordig kun je op vele plekken een rugmassagekussen kopen, ideaal daar we ons zelf geen rugmassage kunnen geven. De belevenis bij zo’n kussen doet niet onder aan de handen van een professionele masseur.

Scrubben

Dankzij het scrubben van onze huid kunnen we op een simpele manier alle vuile en dode huidcellen verwijderen. Door het scrubben halen we als het ware het vervuilde laagje van onze huid af. Na het scrubben ziet de huid er gezonder, frisser en jonger uit. Wel is het belangrijk om niet vaker dan twee keer per week te scrubben en dat je iets voorzichtiger te werk gaat met je gezicht, dit daar de huid van het gezicht gevoeliger is.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven