Vrouw trots op haar volle baard: ‘Hij bewondert mijn gezichtsmatje’

De meest recente aflevering van het TLC-programma “Love Don’t Judge” geeft een intieme inkijk in de unieke relatie van Coral en Illias, waarin onconventionele koppels centraal staan.

Automatische concepten

Dit programma staat bekend om het tonen van liefdesrelaties die afwijken van wat traditioneel als ‘normaal’ wordt beschouwd.


Coral, bij geboorte als vrouw geclassificeerd, identificeert zich nu als non-binair. Dit toont aan dat er meer mogelijkheden zijn dan enkel man.

Op jonge leeftijd begon Coral’s reis naar zelfacceptatie. Toen ze negen jaar oud was, merkte ze een lange zwarte haar op haar kin op, een teken van hirsutisme, wat wijst op een verhoogde concentratie van mannelijke hormonen in het lichaam.


Voor Coral was dit echter nooit een groot probleem. Ze verwijderde jarenlang haar baardharen, vaak met behulp van producten zoals Gillette Mach 3 voor een gladde huid.


Toen Coral online de liefde van haar leven ontmoette, Illias, veranderde haar verhaal. Illias, die als vrouw werd geboren maar zich nu identificeert als man, waardeert Coral’s natuurlijke baardgroei enorm.

Illias deelt openhartig zijn gevoelens: “Het is toch iets wat haar lichaam op natuurlijke wijze doet.”

Geïnspireerd door Illias’ acceptatie en liefde,

In maart 2022 heeft Coral besloten om te stoppen met scheren en haar baard natuurlijk te laten groeien. Deze verandering heeft duidelijk Illias gecharmeerd.

Hij heeft zijn bewondering geuit door te zeggen: “Mijn vriendje wordt er heel erg opgewonden van om met zijn vingers en tong door mijn baard te gaan. Hij bewondert mijn gezichtsmatje.”

Deze aflevering van “Love Don’t Judge” benadrukt de diversiteit en schoonheid van liefde in al haar vormen, terwijl het tegelijkertijd de kijkers uitnodigt om de traditionele opvattingen over relaties en schoonheid te heroverwegen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven