Vrouw laat baard staan voor haar partner: ‘Hij bewondert mijn gezichtsmatje’

In de recentste aflevering van het TLC-programma genaamd “Love Don’t Judge”, waar onconventionele koppels centraal staan, delen Coral en Illias een intieme inkijk in hun unieke relatie.


Dit programma staat bekend om het tonen van liefdesrelaties die afwijken van wat traditioneel als ‘normaal’ wordt beschouwd.


Coral werd bij geboorte geclassificeerd als vrouw, maar identificeert zich nu als non-binair, een keuze die aantoont dat er meer mogelijkheden zijn.Coral’s reis naar zelfacceptatie begon al op jonge leeftijd, toen ze negen was en een lange zwarte haar op haar kin ontdekte. Dit was een teken van hirsutisme, wat wijst op een hogere concentratie van mannelijke hormonen in het lichaam. Haar baardharen verwijderde ze jarenlang, vaak met behulp van producten zoals Gillette Mach 3 voor een gladde huid.


Coral’s verhaal kreeg een wending toen ze online de liefde van haar leven ontmoette: Illias. Illias, die als vrouw geboren was maar nu een man is, waardeert Corals natuurlijke baardgroei enorm.


Illias, openhartig over zijn gevoelens, zegt: “Het is toch iets wat haar lichaam op natuurlijke wijze doet.”


Geïnspireerd door Illias’ initiatiefIn maart 2022 besloot Coral om te stoppen met scheren en haar baard natuurlijk te laten groeien, als een teken van zelfacceptatie en liefde. Deze verandering werd met duidelijk plezier ontvangen door Illias.


Illias toonde zijn bewondering door te zeggen: “Mijn vriendje wordt er heel erg opgewonden van om met zijn vingers en tong door mijn baard te gaan. Hij bewondert mijn gezichtsmatje.”


Deze aflevering van “Love Don’t Judge” benadrukt de diversiteit en schoonheid van liefde in al haar vormen, en nodigt tegelijkertijd de kijkers uit om de traditionele opvattingen over relaties en schoonheid te heroverwegen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven