Vrouw vertrouwd haar man voor geen meter en zet hem regelmatig aan leugendetector!😱😲

In Groot-Brittannië neemt een wantrouwende vrouw geen enkel risico en dus moet haar man aan de leugendetector als hij besluit zonder toestemming naar buiten te gaan.

Vrouw vertrouwd haar man voor geen meter en zet hem regelmatig aan leugendetector!😱😲 - Vrouwen Feitjes

De 43-jarige Debbie Wood is dan ook extreem wantrouwend naar haar man en dus staat deze dame niet toe dan hij op wat voor manier dan ook naar andere vrouwen kijkt. “Hij mag niemand anders aantrekkelijk vinden.”

Steve ondervindt de gevolgen van het wantrouwen dan ook aan den lijve. De tv is verboden terrein en op zijn laptop en mobiele telefoon zitten slotjes zodat hij niet naar pikante plaatjes kan gluren.

Debbi heeft in september te horen gekregen dat ze aan het Othello-syndroom -oftewel pathologische jaloezie- lijdt.

Therapie en pillen werken helaas niet bij Debbie en dus durft ze amper het huis te verlaten. Voor Steve is het niet makkelijk maar voor hem is zijn Debbie de ware.

Soms slaat mijn hart op hol van die leugendetector en dan lijkt het alsof ik lieg. Maar ik zal haar nooit bedriegen, ik kan alleen maar hopen dat ze mij gelooft.

Ze is enorm speciaal voor mij, daar zal een beetje jaloezie niets aan veranderen.’ Bekijk de video van dit bijzondere stel hieronder.

Over de auteur

Scroll naar boven