Vrouw krijgt volop aandacht van mannen op het schoolplein: ‘Ik ben echt een target’

Kerry en Anna Simpson uit Nottinghamshire hebben geen conventionele banen. Ze verdienen hun inkomen door TikTok-video’s te maken.

In een recente video uit Anna haar frustratie over de ongewenste aandacht die ze krijgt van mannen op het schoolplein: “Ik ben echt een doelwit.”

Het ironische is dat Kerry en Anna elkaar juist op het schoolplein in 2018 hebben ontmoet, toen ze hun kinderen naar school brachten.

Bij hun eerste ontmoeting waren ze beiden nog getrouwd, maar na die ontmoeting besloten ze te scheiden van hun echtgenoten en binnen drie maanden met elkaar te trouwen.

Nu delen ze hun relatieverhaal op TikTok, waar ze al ongeveer 800.000 volgers hebben verzameld.

Anna, die veel aandacht krijgt van vaders die

Uit haar ongemak over deze kwestie blijkt dat Kerry duidelijk niet blij is met deze situatie, zoals ze zelf uitdrukt:  ”Ze proberen mijn vrouw af te pakken.” Het probleem is zo ernstig geworden dat Kerry nu meegaat om de kinderen op te halen en te brengen, met als gevolg dat ze hun kinderen van school moet halen.

Tijdens een van hun video’s, die al duizenden keren is bekeken, confronteert Kerry iemand buiten beeld op het schoolplein.

In de video uit Kerry haar bezorgdheid: ”Op het schoolplein flirt iemand met mijn prachtige verloofde. Dit is toch ongelooflijk!? Ik moet haar nu echt gaan beschermen.”

De impact van deze situatie op hun dagelijks leven is duidelijk en weerspiegelt de uitdagingen waar het stel mee te maken krijgt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven