Vrouw doet bizarre ontdekking in telefoon echtgenoot: ‘Ik schrok ontzettend’

Toen de 40-jarige Jane door de telefoon van haar partner aan het bladeren was, stuitte ze op berichten waarin haar man vreselijk over haar sprak, wat haar diepbedroefd maakte.

Jane Lewis uit New Jersey kreeg toestemming om in de telefoon van haar man te kijken, maar wat ze daar las, raakte haar diep. De berichten die haar man naar zijn vriend stuurde, waren verschrikkelijk.

Jane deelde met Kennedy News: “Ik was aan het scrollen door zijn berichten om te zien met wie hij aan het praten was. Toen zag ik een gesprek met berichten die mij echt heeft geschokt.”

“Er was weinig berichtenwisseling tussen hem en zijn beste vriend”. Het kostte me niet veel tijd om te scrollen, maar toen ik de inhoud van zijn bericht zag en hoe hij over mij sprak, schrok ik enorm.”

“Ik weet dat ze niet vaak met elkaar communiceren, dus ik hoefde niet ver terug te kijken. Maar toen ik zag wat hij stuurde en hoe hij mij beschreef, schrok ik enorm.”

“Ik kwam een bericht tegen van toen we net een relatie hadden. Hij vertelde zijn beste vriend dat hij me gebruikte voor het geld, dat ik een ‘lelijke stinksnol’ was waarmee hij niet naar bed wilde.”

Uiteindelijk ging hij nog een stap verder door me een goedkope h*er te noemen die wanhopig was en beweerde dat ik hem had gevraagd bij me in te trekken voordat hij me had gen*ukt.

Hij informeerde ook zijn vriend dat hij ‘meerdere vrouwen’ had die veel knapper waren dan ik en vervolgde toen met een gedetailleerd ‘actieplan’ in de volgende berichten.

In dit ‘actieplan’ werden verschillende aspecten besproken, zoals hoe hij zijn daden zou verhullen, wraak zou nemen en zijn leugens zou verbergen, inclusief het bedriegen van andere vrouwen.

Volgens Jane heeft haar man toegegeven dat hij haar een tijdje wilde gebruiken om haar daarna te dumpen, om haar gelukkig te maken.

Met haar man (35) al zes jaar samen en moeder van drie kinderen, besloot Jane hem te confronteren met de informatie die ze had gelezen.

Haar man gaf aan dat hij zich ontzettend schaamt en heeft zijn spijt betuigd. “Hij was heel verdrietig en heeft zijn excuses aangeboden.”

“`

Hij vertelde me dat hij worstelt met een negatief zelfbeeld en vroeg me om hem de tijd te geven om aan zichzelf te werken. Maar ik ben onzeker,”

”Dit schrijf je niet zomaar, en zeker niet herhaaldelijk. Ik weet niet of ik verder kan. Het heeft me veel verdriet gedaan. Als hij me een vraag stelt, antwoord ik met: ‘Ik ben niet dom, wel lelijk.”

”Als
“`

Als iemand zulke dingen over je schrijft, gaat dat in je hoofd zitten. Mijn zelfvertrouwen is helemaal weg en dat niet alleen. Ik twijfel ook over ons huwelijk.

Als ik dit eerder had gelezen, was ik nooit met hem getrouwd. Ik weet echt niet hoe ik hiermee verder moet gaan. Het doet me zoveel pijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven