Vrouw (30) was uit op het geld van deze man (63): ‘Toch verliefd op hem geworden’

Er heeft zich een onverwachte wending voorgedaan in de relatie van Carrie, 30 jaar oud, met de 63-jarige Randy. Het koppel is elkaar enkele jaren geleden via Tinder tegengekomen en heeft een bijzonder liefdesverhaal.

Toen Carrie zich bij Tinder aanmeldde, had ze haar voorkeursleeftijd op maximaal 99 jaar ingesteld met als specifiek doel het vinden van een welgestelde man.

Carrie was open over haar initiële intenties. Ze zei: “Ik wanted to find a rich old man and live the good life.”

Toen ik Randy ontmoette, dacht ik meteen aan een zakelijke transactie. Mijn plan was om hem leeg te trekken en daarna weg te gaan.


Echter, haar gevoelens voor Randy veranderden en hun relatie evolueerde van een financiële transactie naar oprechte liefde.


Tijdens een gesprek in de ‘Love Don’t Judge’-podcast van TLC, deelde Carrie haar waardering voor Randy’s vriendelijkheid en vrijgevigheid.

Terwijl Carrie een pauze nam om haar leven op de rails te krijgen, bleef Randy betrokken, waarna hij opnieuw contact opnam met haar. Op dat moment had Carrie geen auto en liep ze te voet naar haar werk. Ze herinnert zich: “Ik liep naar mijn werk en had helemaal geen auto. Nadat ik een tijdje was verdwenen, stuurde hij me een bericht.”


Na meer dan een jaar van online communicatie besloten Carrie en Randy elkaar persoonlijk te ontmoeten, ondanks dat Randy in die periode tienduizenden euro’s aan Carrie had besteed.


Carrie geeft toe dat ze zich schuldig heeft gevoeld over de situatie. Nu, na drie jaar samen te zijn, beweert het stel dat hun relatie gebaseerd is op echte liefde.


Carrie ontvangt nog steeds ‘zakgeld’ van Randy vanwege haar uitgavenpatroon, maar hun dynamiek is veranderd. “Soms heb ik wat dingen nodig en dan betaalt Randy dat.”


Ze besteedt het meeste geld aan kleding en exclusief ondergoed voor haar OnlyFans-account, waar ze nu een ander publiek vermaakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven