Patty Brard walgt van deze BNer en haalt hard uit: ‘Hij is er niet beter van afgekomen’

Tijdens een recente uitzending van Shownieuws heeft Patty Brard felle kritiek geuit op Rob Kemps, vooral bekend als de frontman van Snollebollekes.

Brard heeft haar ongenoegen geuit over de intieme foto’s die Rob deelt op social media met zijn nieuwe vriendin Stephanie.

Rob Kemps schreef in een briefje aan zijn vrouw dat hij haar verliet Inhoud is walgelijk

Patty heeft Rob bekritiseerd voor het verlaten van zijn partner, met wie hij 19 jaar samen was, kort nadat zij bevallen was van hun kind.Begin een relatie met achtergronddanseres Stephanie.

Rob Kemps schreef in een briefje aan zijn vrouw dat hij haar verliet Inhoud is walgelijk

Patty’s kritiek was onverbiddelijk:  “Hij is er niet beter van afgekomen.’ Wat haar echter het meest stoort, zijn de liefdevolle foto’s die Rob en Stephanie delen, vooral rond de kerstperiode.

Patty Brard speelt open kaart over zwellingen gezicht om wild west verhalen te voorkomen

Ze vergeleek Stephanie zelfs met Sylvie Meis in haar commentaar: ”Nu is het kerst en dan…””Patty merkte op dat er toch weer foto’s worden gepost, alsof Stephanie een soort Sylvie Meis is en tongend en zoenend met haar liefde”, zei Patty.

Patty Brard krijgt duidelijk waarschuwing De waarheid is niet in het voordeel van haar

Ze drong er bij hen op aan om te stoppen met het delen van dergelijke foto’s en suggereerde dat ze in plaats daarvan iets minder provocerends zouden kunnen posten, zoals een foto van een kerstkalkoen.

Voor dit mega bedrag kun je Patty Brard met DEZE act boeken voor een feest

Rob heeft publiekelijk verklaard datStephanie wordt beschouwd als de liefde van zijn leven. Deze uitspraak werd echter als overdreven beschouwd door Rob Ettekoven, een andere commentator.

Rob Kemps schreef in een briefje aan zijn vrouw dat hij haar verliet Inhoud is walgelijk

Patty, die zelf de nodige levenservaring heeft, merkte op: “Dat zijn altijd wel heel pijnlijke dingen. Ik denk ook dat het gevoel voor timing niet helemaal lekker was. Rob had net zijn kindje gekregen.”

Patty Brard voelt zich behoorlijk belachelijk gemaakt dan krijg ik een boete

Ze suggereerde dat naarmateNaarmate mensen ouder worden, realiseren ze zich dat er meerdere grote liefdes in hun leven kunnen zijn.

Patty Brard openhartig over impact van maagverkleining bijna 30 jaar jonger geworden

Dit is niet de eerste keer dat Brard kritiek heeft geuit op Kemps. Eerder sprak ze over een incident waarbij Rob afwezig was bij de eerste stapjes van zijn dochtertje Lola omdat hij op vakantie was met Stephanie.

Rob Kemps schreef in een briefje aan zijn vrouw dat hij haar verliet Inhoud is walgelijk

Patty noemde dit ‘pijnlijk en ongepast’, en benadrukte dat een toegewijde vader zo’n moment niet zou willen missen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven