Man (30) wordt weduwnaar en krijgt flinke erfenis: Rouwen duurt maar 48 uur

Na de dood van zijn echtgenoot, de 81-jarige voormalige priester Philip Clements, kwam de 30-jarige Roemeense Florin Marin in de schijnwerpers te staan.

Florin en Philip trouwden in 2017 toen Florin 24 jaar was en Philip 78. Na drie jaar huwelijk overleed Philip, waardoor Florin een aanzienlijke erfenis ontving.

In een interview met DailyMail deelt Florin dat hij maandelijks 2.000 euro ontvangt, evenals een bedrag van ongeveer 170.000 euro en een huis ter waarde vanPhilip heeft onlangs een erfenis ontvangen van 120.000 euro.

Na 50 jaar als priester te hebben gewerkt, ging Philip met pensioen, kwam uit de kast, en verhuisde met Florin naar Boekarest. Daar kochten ze een huis dat op naam van Florin werd gezet.

Helaas ging Philip’s gezondheid snel achteruit na de verhuizing naar Roemenië, en uiteindelijk overleed hij in een verzorgingshuis.

Florin deelt mee dat zijn rouwproces slechts 48 uur duurde tijdens het gesprek.De duurde tijd aanzienlijk. “Philip zou niet hebben gewild dat ik verdrietig was.”

”Hij zei dat ik vrolijk moet zijn. Dit heeft me veel geholpen tijdens het verwerkingsproces,” verklaart hij. Deze houding heeft kritiek opgewekt van de familie van Philip, die Florin beschuldigen van golddigging.

Anthony, de broer van Philip, is boos en voelt zich beroofd. “Mijn broer is gewoon beroofd. Ik heb het hem nog gezegd, maar hij wilde niet luisteren,” vertelt hij.


Florin vond al snel een nieuwe liefde in Jeronimo Jesus de Vega na het overlijden van Philips, gevolgd door zijn huidige verloving met de Duits-Italiaanse hotelbaas Giovanni Messina (53).


Florin, die zichzelf beschrijft als een modeprinsesje, geniet van merkkleding en luxe reizen. Over zijn huidige relatie zegt hij:


“Ik ben een special catch en wil ook zo behandeld worden.” Hoewel hij verloofd is, twijfelt hij over een volgend huwelijk. “Ik weet niet of ik ooit weer wil trouwen,” deelt hij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven