Wendy van Dijk krijgt lelijke sneer van deze blondine: ‘Ik ben geen fan, nee’

In 2024 zal Wendy van Dijk haar terugkeer maken op televisie, en dit kan mogelijk onder de aandacht komen van Angela de Jong, bekend om haar scherpe columns.

“Ik ben geen fan, nee,” zegt Angela over Wendy. Er is sprake van een mogelijke nieuwe humorshow op SBS 6 voor Van Dijk, waarbij het concept van een programma zoals Ushi & Van Dijk lijkt uitgesloten.

Het zou kunnen gaan om een show in de trant van candid camera. Deze mogelijkheid is in overweging.Wendy’s nieuwe show wordt beschouwd als een laatste poging, hoewel het het risico met zich meebrengt om kritiek van Angela de Jong te ontvangen.

De relatie tussen Angela en Wendy is al jaren gespannen, waarbij er een duidelijke wederzijdse antipathie bestaat. Een kritische column van Angela kan aanzienlijke invloed hebben op hoe Wendy’s nieuwe show wordt waargenomen.

Angela deelt haar visie in het tijdschrift Weekend: “Ik weet niet hoelang haar contract nog loopt. Ik laat me graag verrassen door een waanzinnig programma met Wendy van Dijk.”

Verbazing om Wendy van Dijk onder vakantiegangers assistente ging iedereen langs

”Ik ben geen fan van haar, ik hou niet van mensen die niet authentiek zijn op televisie. Bij Wendy van Dijk krijg ik sterk het idee dat ze een typetje speelt.”

Wendy van Dijk staat stil bij groot verlies Elke dag ben je onderdeel van ons leven😥🙏

Angela de Jong heeft een voorkeur voor Caroline Tensen, maar is kritisch over de manier waarop televisiezender RTL 4 haar inzet.

Angela vervolgt: “Ik gun sommige mensen een beter programma, zoals Caroline Tensen. Ik heb groot respect voor haar, ze is de koningin van de emo-tv met Het Spijt Me.”

Extreem heftige periode voor Caroline Tensen Ik wilde er nooit over praten

Caroline Tensen over meest afschuwelijke periode uit haar leven: ‘alleen maar huilen’

Caroline Tensen over meest afschuwelijke periode uit haar leven alleen maar huilen

Angela vervolgt: “Ik vind het jammer dat ze nu het woonprogramma Kopen of Slopen presenteert, wat een ratjetoe is van alles wat we al een keer gezien hebben,

“Ik vind dat ze een beter programma verdient dan wat ze nu doet. Het is onder haar niveau.”

Caroline Tensen over meest afschuwelijke periode uit haar leven alleen maar huilen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven