Wilfred Genee kondigt afscheid aan: ‘Het houdt toch een keer op’

Tijdens een gesprek met RTL Boulevard liet Wilfred Genee, de 56-jarige presentator van Vandaag Inside, onlangs doorschemeren dat hij open staat voor een mogelijk vroegtijdig einde van het programma.


“Dat zou ik ook goed vinden,” zei hij, waarbij hij aangaf dat hij vrede zou hebben met een eventuele afronding van het programma.


Genee reflecteerde op de twee weken vakantie die hij onlangs genoot, een periode die hemTijdens deze periode had hij geen contact met collega’s Johan Derksen en René van der Gijp. Hij merkte echter wel op dat Hélène Hendriks, die door sommigen de ’talkshowkoningin’ wordt genoemd, het uitstekend deed in zijn afwezigheid.

Rene van der Gijp is zich kapot geschrokken Ik weet niet wat ik meemaakte

Genee ziet Hendriks niet als een bedreiging voor zijn positie, gezien het succes van het programma: “Zolang wij scoren zoals wij hebben gedaan, ben ik blij en tevreden. Dat Hélène het erg goed deed, is natuurlijk fijn om te horen.”

Als ik kijk naar de doelpunten die ik heb gescoord, zie ik dat niet zo.

Yvonne Coldeweijer richt haar pijlen op Helene Hendriks en haalt hard uit

Genee heeft over zijn toekomst bij Vandaag Inside gezegd: “Als het nu zou stoppen, zou ik het ook goedvinden. Het houdt toch een keer op.”


Hij heeft benadrukt dat zowel hijzelf, Derksen die binnenkort 75 wordt, en Van der Gijp, die 62 is, al lang in het vak zitten en dat er een natuurlijk einde komt aan hun carrière.
Titel van de document


Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander dan ben je niet goed bij je hoofd

Volgens hem heeft Genee nog ongeveer anderhalf jaar te gaan voordat zijn contract afloopt. Hij zegt: “Dan is het mooi geweest.” Uit deze opmerkingen blijkt dat Genee en zijn collega’s binnenkort waarschijnlijk niet meer te zien zullen zijn bij Vandaag Inside.

Noa Vahle, bekend als voetbalverslaggeefster bij Veronica en dochter van Johan Derksen, reageerde op de situatie. Ze zei dat


Linda de Mol heeft een opmerkelijke carrière opgebouwd, mede dankzij haar tijd bij Vandaag Inside.

Door als redacteur te beginnen bij het programma, wist ze al snel indruk te maken op bekende figuren zoals Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

Noa Vahle uit haar ongenoegen Niet blij met het gebruik van deze termen

In een gesprek met Voetbal International deelt ze haar visie op succes: “En het is heel simpel: je dwingt respect af door hard te werken. Dat moet je overal doen dus.”

Ook bij hen.”

Van je collegas moet je het maar hebben Noa Vahle krijgt kritiek op haar verschijning

“Ik ben ook wel iemand die veel tijd steekt in haar voorbereiding. Daar zou ik nooit nat op gaan.” Ze is ook dankbaar voor de begeleiding van collega’s zoals Genee en Hélène Hendriks:

Noa Vahle enorm geschrokken Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen

“Aan Wilfred vraag ik ook weleens advies wat ik moet doen en dat geeft hij met alle liefde”, en “Met Hélène Hendriks spar ik ook heel veel. Die kan ik altijd

“Het filmpje van Coldeweijer moet je echt even zien, ze haalt flink uit tegen Hendriks in een interview,” vertelde Vahle met enthousiasme. Een ander interessant aspect van haar verhaal is de interactie met het VI-trio, vooral met Van der Gijp.

Yvonne Coldeweijer richt haar pijlen op Helene Hendriks en haalt hard uit

“Soms, vlak voordat ik live moet hebben ze het nog over hele ordinaire dingen. Dan denk ik: Niet nu! René had het bijvoorbeeld een keer over het stomen van je poes.” Ze deelt een anekdote in Voetbal International

Rene van der Gijp is zich kapot geschrokken Ik weet niet wat ik meemaakte
Noa Vahle enorm geschrokken Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen

Achter de schermen is de dynamiek vaak intenser dan op televisie, maar Noa lijkt goed om te kunnen gaan met de scherpe humor van de heren.

Noa Vahle enorm geschrokken Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven