Willeke Alberti richt zich tot deze mannen: ‘Jullie hebben mij echt zo geholpen’

Terwijl ze geconfronteerd wordt met het immense verdriet van het verlies van haar dochter Daniëlle en haar broer Tonny, vindt Willeke Alberti troost en steun in het voortzetten van haar muzikale carrière, mede dankzij de steun van John de Bever en zijn man Kees Stevens.

Willeke Alberti vindt grote steun bij de Bevers Jullie hebben mij echt zo geholpen

Ondanks de zware tijden en het grote verdriet en gemis, vindt Willeke langzaam haar weg terug naar het leven en de muziek.

Willeke Alberti 78 spreekt duidelijk taal En dan moet je niet met stenen gooien

Om haar gedachten te verzetten, heeft Willeke samengewerkt met John de Bever en Kees aan een nieuw nummer.

John de bever doet bijzondere onthulling over zijn man Kees fantastische baan voor hem

Dit lied is een nieuwe versie van het klassieke “Reisje langs de Rijn”, een nummer dat Willeke voorheen zong met haar vader Willy Alberti. Over dit specifieke nummer zei Willeke in RTL Boulevard:

Willeke Alberti heeft medelijden met Tino Martin Verdrietig hoe hij kapot wordt gemaakt

Ze sprak over het verlies van haar broer als een ‘heel groot verlies voor de hele familie’ en voegde eraan toe: “Mijn broertje was mijn alles.”

Willeke Alberti heeft medelijden met Tino Martin Verdrietig hoe hij kapot wordt gemaakt

In een gesprek met Shownieuws reflecteerde Willeke op haar beslissing om door te gaan met zingen: “Ik ben nog steeds heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om door te gaan met zingen. Ik had geen idee dat ik dat zou doen na het verlies van Tony.”

Willeke Alberti sprak over haar vak en haar gevoel van gemis: “Ik ben dankbaar voor het voortzetten van mijn carrière en de liefde die ik van mijn publiek ontvang, van de slager tot aan de bakker.” Ook uitte ze haar medelijden met Tino Martin, en benadrukte ze haar dankbaarheid voor de steun van John de Bever en Kees, die haar steun en toeverlaat zijn in deze moeilijke tijd.

Willeke Alberti sprak hen toe: “Twee heerlijke vriendjes waar ik ontzettend blij mee ben. Ja, jullie hebben mij echt zó geholpen”.

John de Bever wil zich nergens mee bemoeien Laat ik aan Kees over

Willeke Alberti ontvangt steun van vrienden zoals John de Bever en Kees Stevens tijdens een periode van verlies en verdriet, terwijl ze haar passie voor muziek blijft volgen. Deze nieuwe muzikale samenwerking lijkt haar te helpen bij het navigeren door deze moeilijke periode.

Hartverscheurend Nog meer verdriet voor John de Bever en Kees Stevens
Willeke Alberti heeft medelijden met Tino Martin Verdrietig hoe hij kapot wordt gemaakt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven