Winston Post komt met de schrik vrij: ‘Ik riep tegen mensen dat ze 112 moesten bellen’

Recent nieuws heeft aan het licht gebracht dat Winston Post, bekend van zijn rol in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, vorige week betrokken was bij een ernstig auto-ongeluk.

De 51-jarige Post deelde zijn schokkende ervaring met het tijdschrift Story. Hij was onderweg naar de boeklancering van Fajah Lourens toen het ongeluk gebeurde, vlakbij zijn huis, bij het oprijden van de snelweg.

Een andere bestuurder, die ook de snelweg op was geaccelereerd, ramde hem van achteren.

De chauffeur die had moeten stoppen om Post voorrang te verlenen, veroorzaakte een botsing omdat hij dat niet deed.

Post kwam ongedeerd uit het ongeval, maar helaas gold dat niet voor de andere bestuurder. Die leek bewusteloos in zijn voertuig te zijn.

”Ik zag dat hij bewusteloos tegen het raam aan leek te liggen.” In eerste instantie vertoonde de man geen teken van leven.

“`html

Er was een snelle reactie van de voormalige GTST-acteur, die eerste hulp verleende en omstanders vroeg om de hulpdiensten te bellen.


Enkele van deze omstanders waren toevallig rechercheurs. Post, die terughoudend was om de man te verplaatsen vanwege mogelijke rug- of nekletsel, slaagde erin de man bij bewustzijn te brengen.


Medische

“`Na het controleren van zowel Post als de andere bestuurder, werd geconstateerd dat beiden geen ernstige verwondingen hadden opgelopen.

De nieuwe auto van Post was echter onherstelbaar beschadigd en zal naar verwachting moeten worden gesloopt.

Ondanks zijn betreurde van het verlies van zijn auto, die hij slechts enkele weken in bezit had, benadrukte de acteur de ernst van de schade.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven