Groot verdriet voor zangeres Marianne Weber: Afscheid nemen en loslaten😢🙏(2 minuten lezen)

Groot verdriet voor zangeres Marianne Weber: Afscheid nemen en loslaten😢🙏(2 minuten lezen)

28 juni 2022 Uit Door kya

Marianne Weber komt af en toe voor praktische redenen terug naar Nederland, gelukkig heeft zij al haar geliefde vlakbij zich wonen in Spanje.

Met een telefoontje liet haar zoon weten terg te keren naar ons landje en nu zal de zangeres dus vaker naar Nederland gaan om haar zoon te kunnen zien.

,,Mijn zoon Maurice was in Nederland toen zijn horecazaak in Spanje dicht was vanwege corola”, vertelt de zangeres in Story. ,,Hij belde me op een dag op en zei: Mama, ik ben verliefd.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Monique Westenberg kapot van verdriet: ‘Mijn hart is gebroken’😱😥

Maurice liet weten in love te zijn op een pand. ,,Op een prachtige locatie in Kortenhoef dat hij kan uitbaten. Hij stuurde me filmpjes en foto’s en vroeg: Moet ik het nou doen?”

Het nieuws was moeilijk voor Marianne maar ze wil dat haar kinderen altijd hun dromen volgen. ,,Hier in Spanje zag ik hem elke dag, maar als mijn kinderen gelukkig zijn, maakt het mij niet uit waar dat is.

Maurice moet voor zijn dromen gaan, daar gaat het om. En niet of zijn moeder hem het liefst elke dag ziet.” Haar oudste zoon woont gelukkig nog wel dicht bij haar op Gran Canaria.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Caroline van der Plas komt toch met treurig nieuws: ‘dat doen mijn zoons ook’😱😥