Deze vrouw heeft een bizarre gewoonte: Zoveel rollen toiletpapier eet zij per dag!

Een vrouw genaamd Kinah heeft de gewoonte om tot wel vier rollen toiletpapier per dag te eten. Ja, je leest het goed, ze eet het papier waar normaal gesproken je achterste mee wordt afgeveegd.

Kinah zal te zien zijn in de nieuwste aflevering van TLC’s My Strange Addiction: Still Addicted?. Ze eet de hele dag door haar favoriete snack, waar ze ook gaat, inclusief op werk, in de auto of in de nagelsalon.

“Ik eet wc-papier vanaf het moment dat ik ‘s ochtends opsta”, zei ze in een Twitter-preview van de aflevering.

Volgens TLC heeft Kinah in de afgelopen 20 jaar 14.000 pond (6.350 kilo) toiletpapier verbruikt, wat haar jaarlijks 2.700 dollar kost.

“Je kent dat gevoel, zoals na Thanksgiving, je hebt al je favoriete voedsel gegeten en je zit gewoon op je bank en je bent gewoon aan het ontspannen, zo van, dat is wat ik voel nadat ik toiletpapier heb gegeten,” legt ze uit in de video.

Ze voegde er tevens aan toe: “En

Met nul calorieën is toiletpapier een verrassend lichte snack. Geen kater achteraf.”

Gedurende de laatste twintig jaar heeft Kinah haar kennis over wc-papier uitgebreid. Ze geeft de voorkeur aan het dunne papier boven het dikke, vanwege de eenvoudiger consumptie.

Zij omschrijft het als ‘het eten van een PB en J [boterham met pindakaas en gelei] zonder korst’ en geniet van de ‘crunch’.

Het is echter niet zo dat iedereen in Kinah’s leven haar ongewone hobby steunt. Haar ex-verloofde Anthony zegt tegen de camera: “Weet je, wc-papier is niet bedoeld voor menselijke consumptie.”

“Het breekt niet af in je lichaam. Dat is s**t grof, man.” In een previewclip is te zien hoe Kinah op een gegeven moment wat wc-papier kauwt in haar plaatselijke nagelsalon.

De eigenaar van de salon, Flora, lacht en geeft toe dat ze de gewoonte van Kinah raar vindt. “Waarom eet ze het wc-papier,” zegt ze, “en het continu in haar mond stoppen zonder zelfs maar water te drinken.”


Kinah vindt het niet erg dat haar vreemde eetgewoonte in het openbaar de aandacht trekt. Ze legde uit:  “Als mensen me wc-papier zien eten, krijg ik een paar rare blikken.”


“Ik zag zelfs iemand zijn telefoon pakken en proberen me op te nemen, maar het kan me niet schelen. Iedereen heeft zijn eigen rare gewoonten en dit is gewoon de mijne.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven