Zus van Gordon is woest: ‘Hij is gewoon een egoïst, hij kijkt nooit naar me om’😱😫(2 minuten lezen)

Zus van Gordon is woest: ‘Hij is gewoon een egoïst, hij kijkt nooit naar me om’😱😫(2 minuten lezen)

2 juni 2022 Uit Door kya

Joke Heuckeroth, de zus van Gordon, werd vorig jaar opgenomen met hartfalen in een ziekenhuis in Spanje. Haar broer liet haar links liggen.

Inmiddels gaat get gelukkig stukken beter met de gezondheid van Joke, echter heeft ze nog wel een lange weg te gaan.

,,Ik ben de afgelopen maanden 38 kilo afgevallen”, vertelt Joke in weekblad Story. ,,Ik heb in het ziekenhuis verkeerde medicijnen voorgeschreven gekregen, dat kostte me bijna mijn leven. Ik heb in Nederland, België en Spanje in het ziekenhuis gelegen.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Zangeres Hanny niet blij met schoondochter Nicol: ‘Mijn huis kom je echt nooit in!’😱😲

In de periode dat het niet goed ging met haar gezondheid, probeerde ze meerdere malen contact te zoeken met Gordon.

,,Ik heb niets van hem gehoord! Ik heb hem meerdere malen gebeld, maar hij neemt gewoon niet op, en belt niet terug.”

,,Gordon is gewoon een egoïst, hij kijkt nooit naar me om”, zegt ze woest. ,,De geschiedenis herhaalt zich. Toen onze zus Lydia overleed, zocht hij ook geen contact. Dat zou hem nooit meer overkomen, zei hij naderhand.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Gebroken Marco Borsato laat zijn stem toch horen: ‘als alles achter de rug is’🙏😥