Zwangere blogmama is op zoek naar een vriendje: Eisenlijst is simpel en kort!

Zwangere blogmama zoekt eenvoudig en kort vriendje

Begin 2023 kreeg Blogmama, mogelijk een bekende naam, veel aandacht op sociale media.


De 38-jarige blondine staat vooral bekend om haar activiteiten op platforms als OnlyFans, TikTok en Instagram, waarbij ze de voorkeur geeft aan jongere mannen in de twintig, wat haar populariteit op social media heeft vergroot.


Echter is het momenteel wat rustiger rondom haar omdat ze zwanger is. De vader van het kind is onbekend en volgens de informatie

Er is geen sprake van een relatie met hem.

Cynthia, bekend als Blogmama, is al moeder en verwacht binnenkort haar tweede kind. Desondanks is ze alvast op zoek naar een nieuwe partner voor na de bevalling.

Cynthia’s checklist voor een potentiële vriend is niet erg lang. Ze zoekt een jongeman van minstens 24 jaar oud, waarbij een hoog salaris of het ontbreken van persoonlijke ‘issues’ geen dealbreakers zijn.


Zij laat weten dat een goed gevoel voor humor zeer wenselijk is en tatoeages zijn ook pluspunten, maar geen vereisten.


Cynthia benadrukt dat de nieuwe partner niet per se een vaderrol hoeft op te nemen, aangezien de biologische vader nog steeds betrokken is bij het leven van haar kinderen.


Het is belangrijk voor Cynthia dat haar toekomstige vriend uithoudingsvermogen heeft en tijd kan vrijmaken voor leuke activiteiten, waarbij zij de kosten op zich neemt.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven