Sigrid Kaag vertrekt: Zo duur is het om haar huis te huren!

WhatsApp Image 2024 06 03 at 182550 1jpg

Voor haar nieuwe baan als humanitair en wederopbouwcoördinator bij de Verenigde Naties, vertrekt Sigrid Kaag naar het buitenland.

Om die reden heeft ze haar woning in Den Haag te huur gezet. Aanvankelijk was de huurprijs bijna 6000 euro per maand, maar dat leverde geen huurder op, zo meldt BekendeBuren.

Daarom heeft de voormalige D66-leider en minister van Financiën de huurprijs verlaagd met 350 euro, nu staat deze op 5500 euro per maand.

Naast de maandelijkse huur, moet de huurder ook een eenmalige waarborgsom van 5850 euro betalen, overeenkomstig met de oorspronkelijke huurprijs.

In 2021 kocht Kaag de

Deze woning wordt aangeboden voor zo’n 1,4 miljoen euro en is gestoffeerd. Met een oppervlakte van maar liefst 325 vierkante meter biedt het huis veel ruimte.


Deze woning bestaat uit in totaal 11 kamers, waaronder zeven slaapkamers en drie badkamers, verdeeld over vier woonlagen en een kelder. De tuin is ook ruim, met een oppervlakte van 101 vierkante meter.


Vanwege de aanwezige beveiligingsvoorzieningen is deze woning vooral geschikt voor bijvoorbeeld ambassadepersoneel. Het pand is direct beschikbaar.


Meer foto’s en informatie vind je op: https://www.bekendeburen.nl/sigrid-kaag-verlaagt-de-vraaghuur-van-haar-woning-zie-fotos


1. De huurprijs is met 350 euro verlaagd omdat er nog geen huurder is.
2. Het is een woning bestemd voor welgestelden.
3. Voor het huurbedrag krijg je 11 kamers en een grote tuin.
4. Vanaf vandaag is het pand beschikbaar!
5. De huurprijs is verlaagd in de hoop een huurder te vinden.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven