Vrouw kan geen vriend vinden omdat ze erg mooi is: ‘Het is een eenzaam leven’

WhatsApp Image 2024 06 07 at 092613jpeg

Op TikTok vinden veel influencers hun weg naar succes. Ze hebben allemaal hun eigen unieke stijl, maar hebben één gemeenschappelijk verlangen: aandacht.


Voor sommige van deze influencers is het echter lastig om die aandacht te krijgen. Ze gaan soms tot het uiterste om in de spotlights te staan, wat soms controversiële reacties oproept.


Neem bijvoorbeeld Ashley, een TikTokker die onlangs voor opschudding zorgde met uitspraken over haar liefdesleven.


Zij beweert dat ze “heel erg single” is omdat mannen “bang” zijn voor zowel haar schoonheid als haar intelligentie. Ook deelt ze dat haar volgers verbaasd zijn dat ze nog steeds geen relatie heeft.

style="background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">

Er is geen enkele man die de moed heeft om een romantische relatie aan te gaan, zelfs al zijn mannen geïmponeerd door haar uiterlijk.


Vanwege haar uiterlijk heeft ze al acht maanden geen romantische partner gehad, omdat mannen haar te knap vinden en daarom geen avances durven maken.

“Mannen zien me slechts als een fantasie, waardoor ze de stap niet durven te maken,” verklaart ze, terwijl ze opmerkt dat de mannen die toenadering zoeken, beschouwd worden als “ugo” of “weirdo” door haar.

Dit leidt tot gevoelens van eenzaamheid bij haar, wat haar diep raakt: “Het is een eenzaam leven, zeker als je weet wat je waard bent.”

Ondanks de mogelijke ongeloofwaardigheid van haar uitspraken in de commentsectie, begrijpen veel vrouwen haar standpunt en voelen met Ashley mee.

@ashbabank

lonely life when you know your worth😮‍💨

♬ original sound – A$H

1. Volgens haar is het eenzaam omdat ze weet wat ze waard is…
2. Mannen zijn volgens haar bang voor haar schoonheid
3. Mannen zijn bang omdat ze te knap en te slim is
4. Zou bijna medelijden met haar krijgen..
5. Meid wat ontzettend sneu voor je!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven