Prinses Catherine deelt haar gevoelens in een brief: ‘de onzekerheid is moeilijk’

cat 1jpg

In een aangrijpende brief heeft Prinses Catherine, de echtgenote van prins William, haar innerlijke strijd met k*nker besproken.

De prinses geeft een update over haar behandeling en haar ervaring met de uitdagingen die ze tegenkomt. Catherine deelt dat, ondanks de zware processen, ze vooruitgang boekt met haar chemotherapie.

“Ik probeer het beste te maken van de goede dagen, ondanks de afwisseling tussen goede en slechte dagen,” schrijft de prinses, met een gerichte positiviteit om de moeilijke momenten te doorstaan.

Ondanks de diverse uitdagingen blijft prinses Catherine gefocust op haar herstel en waardeert ze de onvoorwaardelijke steun die ze ontvangt.

“De steunbetuigingen hebben een enorme impact op William en mij gehad,” laat Catherine weten, benadrukkend hoe deze steun haar kracht en moed geeft tijdens de onzekere momenten in haar medische traject.

De prinses geeft aan dat haar diagnose volgde na een geplande buikoperatie in januari, met een daaropvolgende preventieve chemotherapie die nog enige maanden zal voortduren.

Met geduld en aandacht voor haar herstel, neemt ze elke dag zoals het komt, aldus haar verklaring waarin ze haar aanpak benadrukt.

Om duidelijkheid te scheppen en geruchten te stoppen, lijkt Catherine openhartig te zijn in haar recente communicatie.

In haar eigen bewoordingen, tracht ze begrip te kweken voor haar toestand en toewijding te tonen aan haar verantwoordelijkheden, waaronder haar aanwezigheid bij officiële verplichtingen zoals de militaire parade Trooping the Colour.

De prinses benadrukt: “Ik geef mezelf de tijd die nodig is om te genezen door elke dag te accepteren en goed naar mijn lichaam te luisteren.”

Haar vastberadenheid en openheid bieden waardevolle inzichten, en tonen haar vastbeslotenheid gedurende deze uitdagende omstandigheden.


Door aanhoudende steun van het publiek blijft Catherine hoopvol voor de toekomst. Haar verhaal benadrukt het belang van begrip en steun tijdens uitdagende periodes, en is een inspiratie voor anderen in vergelijkbare situaties.

Een bericht gedeeld door The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

1. De prinses is openhartig in haar schrijven over de uitdagende tijd.
2. Ontroerende woorden van de prinses.
3. Zij bespreekt zowel de positieve als de negatieve dagen.
4. Haar intentie is begrip op te wekken met haar woorden.
5. De prinses ontvangt aanzienlijke ondersteuning.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven