Een oma met een missie: ‘Veel jonge vrouwen doen me dit niet na’

haajpg

Hattie Retroage, een voormalige danseres van 86 jaar oud, laat in een tijd waarin datingapps overal zijn, zien dat leeftijd slechts een nummer is.

Met meer dan 50 dates op haar naam heeft Hattie de traditionele opvattingen over ouder worden en daten doen wankelen, en ze heeft geen enkel plan om te vertragen.

“Vele jongere vrouwen kunnen niet aan mij tippen,” grapt Hattie over haar levendige liefdesleven. Nadat ze op 48-jarige leeftijd gescheiden was, begon Hattie haar avontuur in de wereld van online daten.

Door elk moment van het leven ten volle te omarmen, besloot ze om met mannen te daten die aanzienlijk jonger zijn dan zij.

Haar profiel op Tinder, met verleidelijke foto’s, trok al snel de aandacht van vele jonge mannen. “Het doel van mijn leven is om het negatieve imago van ouder worden te veranderen,” verklaart ze, en ze heeft zich voorgenomen om ouder worden spannend te maken.

Hoewel haar voorkeur uitgaat naar

Hattie is erg selectief als het gaat om fysieke intimiteit met jongere mannen.


“We gaan eerst uit om te zien of er chemie is,” zegt ze. Haar verhaal, dat ook in 2018 werd belicht in het programma ‘Age Gap Love’ van Channel 5, toont aan dat liefde en aantrekkingskracht geen leeftijdsgrenzen kennen.


Hattie is naast haar avonturen op Tinder actief als seksueel adviseur en werkt aan een boek dat mensen van alle leeftijden aanmoedigt om open te staan voor relaties met aanzienlijke leeftijdsverschillen.


Haar levensstijl heeft echter ook spanningen binnen haar familie veroorzaakt. Haar oudste zoon heeft haar de toegang ontzegd tot zijn kinderen vanwege haar onconventionele keuzes.


Ondanks dit heeft Hattie geen spijt van haar beslissingen. Ze omarmt haar seksualiteit en is dankbaar dat ze op haar leeftijd nog steeds kan genieten van het leven.


“Ik ben dankbaar dat ik zoveel minnaars kan hebben als ik wil,” zegt ze. Hattie’s verhaal is een krachtig voorbeeld van zelfacceptatie en het omarmen van het leven, ongeacht de leeftijd.


Uitdagende normen en levenslust blijven springlevend, zelfs na vele jaren, aangezien Hattie Retroage deze versterkt.


Niet enkel ouderen putten kracht uit haar verhaal, maar ook jongeren worden geïnspireerd om de volheid van het leven te omhelzen, zonder zich te laten beperken door traditionele maatstaven, zelfs als dit af en toe oppervlakkig lijkt te zijn.

1. Deze oma is dankbaar dat ze zoveel minnaars kan hebben.
2. Door haar levensstijl ziet ze niet meer haar kleinkinderen.
3. Deze dame kent geen taboe!
4. Deze oma heeft een missie in het leven:
5. Leeftijd hoeft dus helemaal niets te zeggen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven