Dit wil niemand zien! Ongemakkelijk moment van Ronald Koeman wordt volop gedeeld op internet!

WhatsApp Image 2024 06 17 at 123704jpg

Op dit moment is Ronald Koeman het gesprek van de dag op internet, maar niet op een positieve manier. De bondscoach is gefilmd terwijl hij iets deed wat veel mensen als ongepast beschouwen.

De beelden doen denken aan een soortgelijk situation met de voormalige bondscoach van Duitsland, Joachim Löw, wat in het verleden ook voor veel commotie zorgde.

Na de wedstrijd tegen Polen uitte Koeman zijn teleurstelling over de uitvoering van zijn tactisch plan. “We hebben het eerste uur goed gespeeld, maar we hadden moeten scoren, 3-1 of 4-1 moeten voorstaan.”

“Dan zou de wedstrijd gespeeld moeten zijn,” merkte Koeman op, die benadrukte dat het team efficiënter moet zijn. “Het is positief dat we zoveel kansen creëren.”

Na de wedstrijd overheerst vooral opluchting. Wout Weghorst scoorde het winnende doelpunt slechts twee minuten nadat hij in het veld kwam. “Dat is een van zijn kwaliteiten,” merkte Koeman op.

“Wout hoorde dat hij niet zou starten tegen Polen, wat teleurstellend was voor hem, maar hij heeft dit positief opgepakt en blijft altijd klaar om in de basis te spelen.”

Bartina, de vrouw van Ronald met wie hij al lang gelukkig is, heeft onlangs een openhartig gesprek gehad met VROUW.

Helaas heeft Bartina onthuld dat haar borstkanker is teruggekomen en nu chronisch is volgens haar artsen.

”Op dit moment blijf ik stabiel. Ik neem wel allerlei medicijnen. Het geeft me een goed, positief gevoel dat je oud kunt worden met deze medicatie”, zo deelde Bartina met VROUW Magazine.

In Spanje woont het paar en geniet daar van hun leven. Bartina deelt nu meer over haar relatie met Ronald: “Het gaat nu goed tussen ons, maar dat is niet altijd zo geweest.”

“Ik ontmoette iemand en vond die persoon erg leuk! Misschien kwam dat doordat ik toen te weinig aandacht kreeg van Ronald en daarom er meer op inging.”

Uiteindelijk koos Bartina ervoor haar man trouw te blijven, iets wat niet gezegd kan worden van Ronald.

“Hij is niet altijd een heilig boontje geweest.” Bartina zegt dat Ronald veel verleidingen heeft moeten weerstaan, maar dat hij ‘misschien wel eens een avontuurtje heeft gehad’.

Bartina vindt dat dit aspect erbij hoort, zonder een open relatie te hebben, omdat mensen niet altijd strikt monogaam zijn in het leven.

Bartina benoemt dat die tijd voorbij is naarmate ze ouder worden.

1. Ai dit fragment gaat wereldwijd viraal!
2. Deze beelden zijn ongewenst online verschenen.
3. Dat is heel naar! Iel..
4. Alleen geschikt voor kijkers met sterke maag!
5. Deze beelden doen denken aan een soortgelijk incident.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven