Koppel schrikt van camerabeelden: ‘Ik snap er niets van’

cam 1jpg

Een opmerkelijke gebeurtenis heeft een Australisch echtpaar in beroering gebracht. Op beelden van hun beveiligingscamera is een onverklaarbare verschijning te zien die door hun woonkamer dwaalt.

Met verbijstering bekeken Matthew Kane (35) en zijn vrouw, die op dat moment elders in huis waren, de verontrustende opnames.

Terwijl Matthew rustte, bekeek zijn vrouw op een gegeven moment de beelden van de beveiligingscamera.

Tot haar afgrijzen zag ze een vaag figuur uit een antieke kast in de woonkamer tevoorschijn komen. De aanblik van deze onverwachte verschijning bracht het echtpaar in totale verbijstering en paniek.

De vermeende entiteit bewoog langs de hond van het echtpaar. “Het heeft een perfect rond hoofd en laat een lichtspoor achter zich.”

“Het lijkt te lopen alsof het een doel heeft, alsof het ergens heen wil. Je kunt bijna de armen zien zwaaien,” vertelt Matthew.

Onder de video hieronder is te zien dat de hond niet aanslaat, wat volgens Matthew zou kunnen betekenen dat het misschien een overleden vriend of familielid was.

“Gewoonlijk ben ik sceptisch, maar dit voelt anders. Ik kan het niet verklaren,” merkt hij op. Deze ervaring heeft zijn kijk op paranormale zaken veranderd en meer vragen dan antwoorden opgeleverd.

Na het delen van de video op sociale media, betreurt Matthew zijn beslissing. “Mijn video is viraal gegaan op een paranormale pagina,” merkt hij op.

“Bij het lezen van de reacties denk ik: ‘Ik wil geen verdere suggesties, stop met speculeren over wat het zou kunnen zijn,’” zegt hij.

De gebeurtenis heeft een diepe indruk achtergelaten op het stel, waardoor ze nu voorzichtiger zijn met hun overtuigingen en wat ze delen over hun ervaring.

De beelden van de schim blijven een mysterie, een herinnering aan iets wat ze nooit hadden verwacht in hun eigen huis te zien.

1. Dat hadden ze niet verwacht te zien via hun beveiligingscamera!
2. Ze vermoeden dat het een overleden familielid is.
3. Het echtpaar denkt aan een overleden familielid of vriend.
4. Ik zou moeite hebben met slapen.
5. Ik zou direct op zoek gaan naar een andere woning!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven