Ongelooflijke verhalen over Ronald Koeman: ‘Hij is niet altijd zo braaf geweest’

kojpg

Op het moment is bondscoach Ronald Koeman druk bezig met de voorbereidingen voor het naderende EK 2024, dat binnen enkele dagen van start gaat.

Tussen alle hectiek door heeft zijn echtgenote Bartina, met wie Ronald al lange tijd gelukkig is, recentelijk een eerlijk gesprek gevoerd.

Allereerst bracht Bartina droevig nieuws naar buiten: enkele dagen geleden onthulde ze dat haar borstkanker is teruggekeerd en door artsen nu als chronisch wordt beschouwd.

”Mijn situatie is momenteel stabiel. Er zijn echter wel vier, vijf planken vol medicijnen. Hier kun je oud mee worden. Dat geeft mij een prettig, positief gevoel,” zo deelde Bartina in een interview met VROUW Magazine.

Het echtpaar verblijft in Spanje, waar ze genieten van hun leven samen. Bartina gaf ook een inkijkje in de relatie met Ronald, die op dit moment goed is maar in het verleden anders is geweest.


Op een bepaald moment ontmoette ik iemand die ik erg leuk vond! Misschien kwam het ook doordat ik op dat moment niet genoeg aandacht van Ronald kreeg, dat ik daar wat meer in meeging.


Uiteindelijk koos Bartina ervoor om haar man trouw te blijven, iets wat niet gezegd kan worden van haar man, Ronald.


Hij is niet altijd een heilig boontje geweest. Volgens Bartina heeft hij veel verleidingen moeten weerstaan, maar heeft hij ‘misschien wel eens een avontuurtje gehad’.


Volgens Bartina hoort dat er eigenlijk ook wel bij. Niet dat we een open relatie hebben, maar de mens staat toch niet altijd helemaal monogaam in het leven.


Daar heeft Bartina een duidelijke visie over: ”Het is verleden tijd nu we ouder zijn”.


1. Vraag blijft of Ronald blij is met deze onthullingen…
2. Volgens Bartina heeft hij niet altijd het goede voorbeeld gegeven!
3. Waarom zou je zulke details willen delen met anderen?
4. Wat is de motivatie achter deze openbaringen?
5. Ronald Koeman wordt in een nieuw daglicht gezet…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven