Wesley Sneijder erg verdrietig: ‘Ik ben juist het slachtoffer’

WhatsApp Image 2024 07 12 at 094050 1jpg

Genoemd in een omvangrijke Turkse dr*gs- en witwaszaak is Wesley Sneijder, voormalig topvoetballer. Hij is aandeelhouder van een bedrijf dat betrokken zou zijn bij het witwassen van miljoenen euro’s.

Emotioneel reageert Wesley via Instagram op deze aantijgingen. Er wordt beweerd dat Sneijder partner is in vastgoedbedrijf Econ, betrokken bij de witwaspraktijken van een criminele organisatie.

De bende Comanchero, vorig jaar in Istanbul opgerold, is de betrokkene. Comanchero, oorspronkelijk een motorbende uit Australië, hield zich bezig met de productie en handel van dr*gs, evenals witwaspraktijken.

Een rapport van Masak, de Turkse versie van de FIOD, wordt beweerd in handen te zijn van Turkse media. Er wordt ook gekeken naar de rol van Wesley Sneijder, volgens een bron binnen het onderzoeksteam.

Juicekanaal weet het zeker: Deze bekende blonde (22) is de vriendin van Wesley Sneijder!

Bezit van aandelen bevestigt Sneijder inderdaad. Deze aandelen kocht hij naar eigen zeggen ongeveer

Er zijn acht jaar verstreken.

Juicekanaal weet het zeker: Deze bekende blonde (22) is de vriendin van Wesley Sneijder!

De verklaring van Sneijder luidt als volgt: “Een paar torens zouden worden gebouwd door een constructiebedrijf dat eigendom was van mijn buurman. Ongeveer 1,8 of 1,9 miljoen heb ik geïnvesteerd en als tegenprestatie heb ik 15 procent van de aandelen gekregen,” aldus Sneijder.

De voormalige voetballer beweert tegen RTL Nieuws geen weet te hebben gehad van criminele activiteiten. De geplande torens zijn uiteindelijk niet gebouwd. “Ik heb nooit enige rendement gezien van mijn investeringen. Ik ben eigenlijk het slachtoffer,” zei Sneijder.

Hij heeft op Instagram een verklaring in het Turks geplaatst waarin hij zijn diepe droefheid uit.

“De berichtgeving die deze ochtend in verschillende media, vooral Turkse media, over mij circuleerde, weerspiegelt niet de waarheid. Ik ben intens bedroefd over de verspreiding van dit nieuws in Turkije, mijn tweede thuis.”

1. Wesley is diep getroffen door de circulerende berichten.
2. Hij beweert dat de waarheid niet wordt weergegeven…
3. Zijn bedroefdheid over de verspreiding van dit nieuws is intens.
4. Op social media heeft hij een emotionele boodschap geplaatst…
5. Wesley heeft een verklaring gedeeld op Instagram…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven