Stel je voor: Vrouw ziet er totaal anders uit na het krijgen van nieuwe tanden!

tijpg

Een ingrijpende verandering vond plaats in het leven van Jessica Macko, 44 jaar oud en woonachtig in San Antonio, Verenigde Staten, nadat ze een tandheelkundige procedure onderging voor het plaatsen van All-on-4 implantaten.

Na jaren van tandproblemen leek deze techniek, die ernstig beschadigde of ontbrekende tanden vervangt met behulp van vier implantaten, de beste oplossing voor Macko.

Ondanks voorafgaande waarschuwingen over mogelijke kneuzingen, overtrof de intensiteit van de pijn en de omvang van de kneuzingen ruimschoots haar verwachtingen.

Slechts vier dagen na de ingreep deelde Macko een video op sociale media waarin ze haar zwaar gekneusde gezicht toonde en anderen om hun ervaring vroeg.

De dieppaarse kneuzingen verspreidden zich van haar kin tot haar nek en zelfs onder haar ogen, en werden met het uur erger.

Na twee weken waren de zwellingen en kneuzingen aanzienlijk verminderd, ondanks de heftige reactie op de ingreep.

Macko gaf aan dat, ondanks haar onplezierige ervaring, ze de procedure nog steeds zou aanbevelen, ervan overtuigd dat haar reactie een zeldzaam geval was.

Zij legde uit dat hoewel artsen haar hadden gewaarschuwd voor mogelijke kneuzingen, de werkelijke ervaring veel intenser was dan verwacht, met kneuzingen die direct na de ingreep begonnen, resulterend in zwellingen en toenemende angst door de snelle verergering.

1. “Ondanks alles raad ze de behandeling nog steeds aan…
2. “Haar situatie is naar eigen zeggen een uitzonderlijk geval.
3. “Wie mooi wil zijn moet pijn lijden???
4. “Je moet wat over hebben voor een mooi stralend gebit…
5. “Deze dame vraagt online naar ervaringen van anderen..”

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven