Verrassend: Islamitische bruidegom doet ontdekking 12 dagen na huwelijk!

islam 1jpg

Een verrassing voor een man uit Indonesië, twaalf dagen na zijn trouwdag ontdekte hij dat de persoon met wie hij getrouwd was eigenlijk een man was die zich voordeed als vrouw.

Een 26-jarige man ontmoette ‘Adinda Kanza’ via Instagram. Hij was erg blij en dacht dat hij zijn ideale partner had gevonden.

Na een tijd van online contact en enkele ontmoetingen, waarbij Adinda haar lichaam altijd bedekte en alleen haar gezicht zichtbaar was, werd de man verliefd en vroeg hij haar ten huwelijk.

De bruiloft vond plaats op Java, in een kleine ceremonie waar Adinda beweerde dat haar ouders overleden waren en daarom afwezig bleven.

Tijdens de bruiloft bracht ‘Adinda’ vijf gram goud mee als bruidsschat. Na de bruiloft wilde de bruidegom intiem zijn met zijn ‘vrouw’, maar Adinda verzon continu excuses.

Zij beweerde dat ze niet in staat was tot intimiteit vanwege haar menstruatiecyclus, weigerde om haar nikab af te doen en weigerde te praten met de familie van de bruidegom.

Een man besloot argwaan te onderzoeken, ontdekte dat ‘Adinda’ zich in 2020 als vrouw identificeerde, terwijl haar ouders nog in leven waren.

Haar ouders waren niet op de hoogte van het huwelijk en de politie werd ingeschakeld, resulterend in de arrestatie van Adinda.

Buiten het verbergen van haar ware geslacht, was ze van plan om de familie te bestelen van hun bezittingen.

De man is verbijsterd achtergebleven terwijl Adinda nu geconfronteerd wordt met een mogelijke gevangenisstraf van vier jaar.

1. De man vond deze dingen maar erg vreemd…
2. De bruidegom deed meerdere bizarre ontdekkingen
3. Wat een verhaal. Hij is gedesillusioneerd achtergebleven
4. Zijn bruid(egom) riskeert deze straf!
5. Het draaide niet om liefde maar om iets anders…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven