Monica Geuze zoekt assistent: Opmerkelijke en rare taken!

WhatsApp Image 2024 08 07 at 121306jpg

Om haar persoonlijke taken te managen, zoekt Monica Geuze, bekend van haar carrière als influencer, hulp vanwege haar drukke leven.

Monica groeide snel uit tot een populaire YouTuber, ooit begonnen als vaste dj van Ronnie Flex en mede bekend door haar toenmalige relatie met Lil Kleine.

Grote en terechte zorgen om Monica geuze: ‘Die vrouw valt nog eens een keer om’

In januari 2023 stopte ze met haar dagelijkse vlogs om meer privacy te hebben.

Hoewel Monica nog af en toe presentatieklussen aanneemt, focust ze zich vooral op haar eigen bedrijf, zoals het lifestylemerk SOPHIA MAE.

Om haar drukke influencerleven beter te managen, schakelt Monica een persoonlijke assistent in voor ondersteuning bij haar dagelijkse taken.

Volgens de tekst heeft Monica Geuze hulp nodig bij diverse taken in haar drukke schema, zoals boodschappen en het schrijven van kaarten.

Ze zoekt iemand die tussen de 16 en 24 uur per week kan werken en taken kan uitvoeren zoals het ophalen en wegbrengen van pakketjes.

De vacature voor een ‘personal assistant’ voor Monica Geuze staat op vacaturevia.nl en onthult de dagelijkse taken die zij wil delegeren.

Er wordt beschreven dat de assistent taken zal hebben als het organiseren van evenementen en het regelen van huishoudelijke zaken.

Verder zal de assistent ook verantwoordelijk zijn voor het regelen van autozaken, zoals afspraken voor onderhoud en tanken.

“Huishoudelijke taken worden uitgevoerd, zoals het brengen van kleding van en naar de stomerij en het doen van boodschappen.”

“Bloemen en/of kaartjes worden verstuurd naar vrienden en familie op speciale dagen. Ook worden pakketjes gehaald en gebracht naar pakketpunten/kantoor.”

Er is aangegeven dat de takenlijst voor de functie is aangepast door Reality.FBI.

Vanaf nu zal Monica zelf verantwoordelijk zijn voor het versturen van kaartjes en bloemen naar vrienden en familie.

Op de vacature werd gereageerd met: “Salarisindicatie 500 euro. En vanaf 18 jaar met minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.” Dit bleek opvallend te zijn.

Monica Geuze, bekend van haar carrière als influencer, heeft een druk leven en zoekt daarom hulp om haar persoonlijke taken…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven