Heftige gebeurtenis voor Sieneke en haar ouders: ‘Twee weken dicht’

WhatsApp Image 2024 08 08 at 111238jpg

Verontrustend nieuws voor Sieneke Peeters: de woning van haar ouders is beschoten en wordt vanwege een ‘direct gevaar’ voor de omgeving, voor minimaal twee weken gesloten.

Er werd geschoten op de woning in de nacht van dinsdag op woensdag, waarna de autoriteiten besloten om de veiligheid van de buurt te waarborgen door deze maatregel te nemen.

Emotionele zangeres Sieneke deelt haar verhaal: Gekwetst tot op het bot!

”Om de veiligheid in de buurt te waarborgen, wordt de woning nu voor minstens twee weken gesloten,” zo verklaarde wethouder Noël Vergunst schriftelijk aan de omwonenden.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Op dit moment is er nog geen informatie bekend over de reden achter het incident, zo meldt het AD. De namen van de bewoners worden niet genoemd, maar het is inmiddels duidelijk dat het om de ouders van zangeres Sieneke Peeters gaat.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

”Door beeldmateriaal van de woning in de krant was het vrij gemakkelijk te achterhalen dat het om de woning van de ouders van Sieneke gaat”, meldden bronnen bij het juicekanaal Realityfbi op.

Op hun Instagram-account werd bekendgemaakt dat er triest nieuws is van zangeres Sieneke:

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Niet voor de eerste keer komt het gezin van Sieneke in het nieuws, enkele jaren terug was er al een incident.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Het kanaal meldt: “In 2018 werden verschillende familieleden opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij een dr*gslab. De zaak werd later (deels) geseponeerd.”

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Schokkend nieuws voor Sieneke Peeters: de woning van haar ouders is beschoten en wordt vanwege een ‘direct gevaar’ voor de…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven