Sylvie Meis is verliefd: Dit is haar nieuwe jonge rijke vriend!

WhatsApp Image 2024 08 11 at 105254jpg

Na het beëindigen van haar huwelijk met Niclas Castello, heeft Sylvie Meis vorige maand aangekondigd dat ze verliefd is geworden op een nieuwe partner. Kort na de scheiding werd Niclas al gezien met een andere vrouw, de Amerikaanse Bethenny Frankel.


Bethenny, een bekende televisiepersoonlijkheid, ondernemer en auteur, is geen onbekende in de media.


Ze kreeg bekendheid door haar deelname aan de realityshow The Apprentice: Martha Stewart in 2005, waar ze als tweede eindigde.

Volgers staan voor raadsel bij filmpje van Sylvie: ‘Hoe heeft hij dat gedaan?’

Opvallend is het verschil in vermogen tussen Sylvie en Bethenny. Terwijl Sylvie naar schatting een vermogen van zo’n 15 miljoen euro heeft, wordt het vermogen van Bethenny geschat op ruim 80 miljoen euro.

Collega haalt snoeihard uit naar Sylvie Meis: ‘dan zou je niet verbaasd moeten zijn’

Het lijkt erop dat Sylvie, ondanks haar bekendheid, mogelijk kiest voor iemand met een grotere portemonnee.

Sylvie Meis krijgt waarschuwing van oude bekende: ‘Doe je masker af’

Tot slot is het opmerkelijk dat Sylvie vooral in de media te zien is met mannen die aanzienlijke financiële middelen hebben. Ze heeft een voorkeur voor mannen die minstens 30 miljoen euro op hun bankrekening hebben staan, wat zij door de jaren heen heeft laten zien.

Sylvie Meis krijgt waarschuwing van oude bekende: ‘Doe je masker af’

Natuurlijk zijn haar partners ook geselecteerd op basis van hun uitstraling en persoonlijke eigenschappen die passen bij Sylvie.

Sylvie Meis slacht0ffer van beroving: Dieven zijn er met deze spullen vandoor gegaan!

Ik ben duidelijk ambitieus, maar ik ben ook duidelijk heel vrouwelijk. Ik ben heel duidelijk glamoureus en ik ben heel duidelijk trots op mezelf en ik ben heel duidelijk sexy en ik combineer dat allemaal. En ik ben ook nog eens heel intelligent. Ik denk dat dat heel lastig is voor de oudere man op televisie.

Sylvie Meis slacht0ffer van beroving: Dieven zijn er met deze spullen vandoor gegaan!

De 46-jarige Sylvie Meis heeft de gewoonte om vaak in de spotlights te verschijnen met een nieuwe partner, meestal mannen van wie bekend is dat ze financieel goed bedeeld zijn.

Sylvie Meis slachtoffer van beroving: Dieven zijn er met deze spullen vandoor gegaan!

Naar verluidt heeft Sylvie opnieuw een partner gevonden, naar verluidt een cryptomiljonair genaamd Patrick Gruhn, die 13 jaar jonger is dan zij. Hij zou een aanzienlijk fortuin van ongeveer 28 miljoen euro geërfd hebben en door succesvolle investeringen zou dit bedrag nu ver boven de 30 miljoen euro liggen.

Sylvie Meis slachtoffer van beroving: Dieven zijn er met deze spullen vandoor gegaan!

Er lijkt een onuitgesproken regel te zijn dat Sylvie interesse toont in partners die meer dan 30 miljoen euro op hun naam hebben staan.

Onzekere Sylvie Meis overstuur: ‘Dit is de reden waarom ze niet meer in Nederland woont’

Dit koppel is al herhaaldelijk samen gezien en heeft recentelijk diverse vakanties met elkaar doorgebracht.

Onzekere Sylvie Meis overstuur: ‘Dit is de reden waarom ze niet meer in Nederland woont’

Vorige maand maakte Sylvie Meis bekend dat haar huwelijk met Niclas Castello ten einde is gekomen. Kort na de scheiding…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven