Boze Marcel van BenB Vol Liefde zegt dat tv-programma niet klopt

WhatsApp Image 2024 08 14 at 191305jpg

Marcel, die bekend werd door zijn deelname aan B&B Vol Liefde en speciaal naar Zuid-Afrika reisde om het hart van Mirjam te veroveren, uit zijn ongenoegen over de wijze waarop hij is gepresenteerd in het programma.

Marcel is van mening dat de producenten hem onterecht hebben afgeschilderd als iemand die niet luistert, terwijl hij dit anders heeft ervaren.

Marcel zegt dat hij erg zijn best heeft gedaan om indruk te maken op Mirjam, maar dat zij vond dat hij te weinig interesse toonde.

Tijdens hun gesprekken zou hij volgens haar nauwelijks vragen hebben gesteld, zelfs niet tijdens hun sushidate, waar hij vooral over zichzelf sprak.

De date liep uit op een mislukking en niet lang daarna besloot Marcel om zijn spullen te pakken en afscheid te nemen.


Volgens Marcel kregen kijkers van het programma een vertekend beeld en uitte hij zijn mening in video’s op Instagram waarin hij zich richtte tegen de programmamakers voor de manier waarop hij was gepresenteerd.


Hij beweert dat belangrijke momenten, zoals een lange boottocht met Mirjam, niet waren uitgezonden.


Marcel zegt dat de boottocht eindigde met een knuffel, iets wat niet op tv te zien was.


Zelfs over de sushidate heeft Marcel zijn bedenkingen. Hij merkt op dat ze pas twintig minuten in het gesprek waren toen deelnemer Rick uit Nieuw-Zeeland hen onderbrak.

Dit leidde volgens Marcel tot het mislukken van de date en gaf een verkeerde indruk aan het publiek over zijn betrokkenheid.

Marcel voelt zich onterecht afgeschilderd als ongeïnteresseerd in Mirjam en benadrukt dat hun gesprekken veel dieper waren dan op tv te zien was.

Intussen komen er meer verhalen naar boven over de deelnemers van B&B Vol Liefde. Recentelijk is bekend geworden dat Malgosia, die het hart van kasteelhouder Albert probeerde te veroveren, een verleden heeft met gevangenisstraf.

Er zijn ook geruchten over Marcel in omloop. Er wordt gesproken over zijn eerdere werk bij de KLM en zijn voormalige bedrijf dat reizen voor vissen organiseerde.

Na het faillissement van dit bedrijf, zou hij naar verluidt alle bezittingen op naam van zijn toenmalige vrouw hebben gezet, wat haar na hun scheiding met grote schulden zou hebben achtergelaten.

Deze aantijgingen werpen een donkere schaduw over Marcel, die vermoedelijk deze gegevens liever niet in de openbaarheid wil hebben.

Marcel, die bekend werd door zijn deelname aan B&B Vol Liefde en speciaal naar Zuid-Afrika reisde om het hart van…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven